Az arany fülbevalók népszerűsége több okra is visszavezethető: fényűzően néznek ki, illenek a meleg bőrtónusokhoz, kiválóan ellenállnak a korróziónak, illetve a karcolásnak, és ami a legfontosabb, hogy szinte minden ruhakombinációval használhatók, mindezt annak köszönhetően, hogy többféle típusban készülnek.

Bedugós arany fülbevaló

Ha megnézed a Chimera Ékszer arany bedugós fülbevaló kínálatát, akkor láthatod, hogy ez a fülbevalótípus leggyakrabban minimalista kivitelben készül. A legjellemzőbbek az egygyöngyös vagy a csiszolt kővel ellátott darabok, amelyeket az elegánsabb mivoltukból fakadóan nyugodtan viselhetsz a hivatalosabb outfitekhez is, mondjuk egy merészebb nyaklánccal kombinálva.

De természetesen ugyanúgy találhatsz fantáziadúsabb kialakítású apró bedugós fülbevalókat is, mint amilyen például a Chimera Ékszer Sárgaarany gitár vagy az Arany lapos szív fülbevalója. Ezek a darabok nagyon játékosak, így tökéletesen alkalmasak a mindennapi viseletre.

Arany karika fülbevaló

Szimmetrikus kör, ovális vagy félkör alakú, a fülcimpát szinte körülölelő finom vagy merész, szinte vállig érő karika: manapság ebből az arany fülbevalótípusból is nagyon sokféle kapható a piacon.

Az olyan egyszerű kialakítással készült, közepes méretű fülbevaló, mint amilyen például a fentebb említett webáruház sárgaarany karikája tökéletesen kiegészítheti a mindennapi outfitjeidet, de egy elegáns kosztümhöz is nyugodtan felveheted, míg a nagyobb, a díszesebb vagy a színesebb karikák jobban passzolnak az extravagánsabb vagy az estélyi ruhákhoz. Ezekhez azonban csak akkor érdemes nyúlnod, ha karcsú nyakad van, és ezt szeretnéd is hangsúlyozni.

Lógó arany fülbevaló

Ez a fülbevalótípus nem csak azért örvend hatalmas népszerűségnek, mert mutatós, és akár alkalmi megjelenéshez is ideális, hanem azért is, mert a segítségével vizuálisan korrigálható az arcforma. Képesek vékonyabbnak láttatni.

Ha szeretnél tehát nyújtani az arcodon, a beakasztós, lógós fülbevalók kifejezetten jó választásnak bizonyulnak számodra. A hétköznapokra válaszd mondjuk a Chimera Ékszer Sárga-fehér arany bogyós vagy lóherés fülbevalóját, a Sárgaarany könnycsepp alakú köves vagy a Fehérarany modern fülbevalójuk pedig ideális lehet például egy esküvőre vagy más egyéb hivatalosabb eseményre.

Bármelyik típus is nyerte el a tetszésedet, fontos, hogy a konkrét fülbevaló kiválasztásánál ne csak a ruháid színét és szabását vedd figyelembe, hanem a kiegészítőket is! Csak akkor fog ugyanis egy különleges alkalomra tervezett fekete ruhához igazán passzolni egy arany fülbevaló, ha a szandállal és a kézi táskával is harmonizál. Ezzel a gondolattal zárnánk a mai cikkünket, amelyet, reméljük, hogy hasznosnak találsz majd.

Ez a cikk szponzorált tartalom, megrendelő: chimeraekszer.hu

Az auditált mérések szerint havonta átlagosan 12 millió alkalommal kattintják az olvasóink Like Company Kft hírportáljait. A támogatott cikkek egy hónapig címlapon vannak, így a partnereink reklámjait tényleg nagyon sokan látják, ezért hatásosak. Kattintson ide, ha Ön is kipróbálná ezt a népszerű hirdetési formát.