A Kettőspont színházban Cseh Tamás: Mélyrepülés albumát elevenítik fel. A Quimby Plusz-Mínusz koncertfilmjét a Budapest parkban tűzik műsorra. Törpeszarvas és déli álom című könyvbemutató lesz a Létra klubban, a gasztrofanoknak spanyol vacsoraest és bordói borkóstoló kínál színes élményeket. Az Eötvös10-ben elmerülhetünk Kína kultúrájában és művészetében.

Cseh Tamás: Mélyrepülés a Kettőspont színházban

A Mélyrepülés Cseh Tamás egyetlen olyan albuma, melynek szövegét nem Bereményi Géza, hanem Csengey Dénes írta. Csengey szövegei őszinték, egyenesek és szenvtelenül állítanak tükröt minden korosztálynak és kornak, nem csak a ‘80-as éveknek, de erős ajánlással nekünk, magyaroknak. Az album 1988-ban jelent meg és aktualitása most is mellbevágó.

Plusz-Mínusz koncertfilm

Napi 300 ezer érdeklődő olvasó! A BudaPestkörnyéke.hu a 11. legolvasottabb hírportál lett Magyarországon. Részletek itt. Közben ne hagyd ki a napi programajánlatunkat sem, mert Budapesten és környékén mindig történik valami. Ide kattintva megnézem a friss programokat.

 

 

Quimby a Budapest Parkban

Éreztük, hogy lépnünk kell, így jött létre a Quimby Plusz-Mínusz koncertfilm, amelyet 2021. október 14-én a Budapest Parkkal közösen viszünk színpadra. A vendégek listája egyelőre meglepetés, de figyeljétek a zenekar és a Budapest Park közösségi oldalait, ahol hamarosan felfedjük a kilétüket – invitálnak a zenészek a csütörtök esti fergeteges programra.

Zalka Csenge Virág könyvbemutatója

Törpeszarvas és a déli álom a Létra Klubban

Könyvbemutató meseestre kerül sor csütörtök délután a Létra Klubban, a Hűvösvölgyi úton. Zalka Csenge Virág könyvét Dés András mutatja be.

Spanyol vacsoraest a BOOOK Kitchenben

Katona Csaba gasztrotörténész az Instant Nights házigazdájának vezetésével egy borongós késő októberi estét könnyűvé és illatossá varázsolnak a Boook Kitchenben. A menüsorban olyan spanyol klasszikusokkal találkozhatnak, mint a római tintahal, a chuletón spanyol steak, és a chocolate con churros.

Gasztroőrülteknek

BORDEAUX-I BOROK a Virág Benedek Házban

Aki szakértőként kalauzolja a résztvevőket a szőlőfajták, bal part és jobb part között, az nem más, mint Herczeg Ágnes Future 50 díjas borszakértő, akivel 6 tételes kóstolón keresztül ízlelhetjük meg Bordeaux borait.

Kína a szívemben, kiállításmegnyitó az Eötvös10-ben

Hetedik Xu Beihong Ifjúsági Alkotóművészeti pályázat kiállítása és díjátadó ünnepsége, kínai kulturális programsorozat kezdődik csütörtökön az Eötvös10-ben. A kínai művészet rajongóinak kihagyhatatlan.

AHOGY ÉN LÁTOM KÍNÁT”, a Hetedik Xu Beihong Nemzetközi Ifjúsági és Gyermek Alkotóművészeti Pályázat kiállítására és kulturális kísérőprogramjaira kerül sor a Sino-Európai Alapítvány szervezésében.

Ingyenes programajánló

A BudaPestkörnyéke.hu hírportált az akkreditált magyar reklámpiaci mérés (Gemius) szerint a forgalmas időszakokban már naponta 220 ezren olvassák. A programajánlókat tehát nálunk tényleg sokan látják. Jó hírünk van! Ha neked is van programajánlatod, szervezel egy rendezvényt, az éttermed új étlappal rukkolt elő, küld el nekünk az infókat és ingyen megjelentetjük, hogy tényleg sokan tudjanak róla. Fontos és hasznos infók programszervezőknek itt!

Kiemelt kép: Facebook/kettos.szinhaz