Alekoszra rájár a rúd, nem régen horgászokkal került komoly vitába, mist pedig Érden érte atrocitás a korábbi valóságshow-hőst.

Vezetés közben érte a támadás

Valaki megirigyelhette a nyereményautóját, mert fel akarta gyújtani. Erre pedig egészen aljas módszert használt a támadó. A szemből érkező járműből, a lehúzott ablakon keresztül valaki egy csikket pöckölt át Alekosz autójába. A BudaPestkörnyéke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Érden történt az atrocitás

„Március végén, még mielőtt nekivágtam volna az Ázsia Expressznek, gyanútlanul kormányoztam autómat Érd felsőn, amikor a vasúti átjárónál a velem szemben lévő autós átdobott egy égő cigarettacsikket az autómba. A jó idő miatt le volt engedve az ablak, az égő csikk először az arcomnak csapódott, majd az ölembe esett.” – mesélte a Ripostnak Alekosz.

A Budapest és Környéke hírportált az erősebb napokon már százezrek olvassák. Olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint a Telex, Origo, Index, Blikk, az RTL és a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most te is minket olvasol!

Üldözőbe vette az elkövetőt

Azonnal megállt, kiszállt, majd megfordult és az elkövető után ment, miközben hívta a segélyhívót. Egy darabig követte, majd sikerült meglógnia az elkövetőnek. A rendszámát sem nem tudta feljegyezni, de feljelentést tett az Érdi Rendőrkapitányságon. Néhány napja volt irategyeztetésen.

Nem tudta mire vélni a támadást

A celeb a lapnak elmondta, fogalma sincs arról, hogy ki és miért akarta a nyílt utcán megtámadni. De addig nem nyugszik, míg az illető kézre nem kerül.

Ingerülten üzent neki

„Börtönbe foglak juttatni, te gazember! Ha a rendőrség nem kap el, én veszem át az ügyet. És ha a szemembe pattan a cigarettacsikk? Mit képzelsz te? Nem ajánlom, hogy bujkálj, mert már köröznek. Hamarosan úgyis el fognak kapni, és akkor én is ott leszek. Ha kell, nyomravezetői díjat is felajánlok. Zéró tolerancia a bűnözőkkel szemben.”

Legutóbb a horgászokkal akadt gondja

Nem mintha kerülné a baj Alekoszt. Nemrég még a horgászokkal állt háborúban, akkor bosszúból döglött halakat dobáltak szét az udvarában.

Márciusban a Zámbó Jimmy-dalokat elégelték meg a szomszédok

Még márciusban írta meg a budapestkornyeke.hu, hogy házibulit tartott, ami aztán annyira elfajult, hogy a szomszédok kihívták a rendőrséget.

Már délután elkezdődött a parti

Nagy Alekosz egy hölgy társaságában múlatta az időt. Állítása szerint Budapesten, a Rózsadombon, a Bimbó utcában voltak a nő lakásán. Az első videót már nem sokkal délután öt óra után feltöltötte.

Hangosan hallgatták a zenét

Alekoszék jól érezték magukat, és a zene hangerejét is feltekerték. Este tíz óra előtt egy perccel tett közzé egy videót, amiben Zámbó Jimmyt méltatta. A szomszédoknak azonban nem tetszett a mulatozás.

A rendőrök megerősítették a történteket

A zsaruk bekopogtak a hölgy lakásának ajtaján. A BRFK sajtóosztálya utólag meg is erősítette a hírt a Blikk számára. Egy 4. kerületi címre több lakossági bejelentés miatt vonultak ki a rendőrök.

A BudaPestkörnyéke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Kiemelt fotó: MTI