Ahogy azt tegnap az elsők között itt a BudaPestkörnyéke.hu hírportálon megírtuk súlyos tömegkarambol történt a Ferihegyi repülőtérre vezető gyorsforgalmi úton csütörtökön. Egy ember a helyszínen meghalt, többen súlyosan megsérültek, bűnügyi helyszínelők érkeztek, majd mentőhelikopter is leszállt a gyorsforgalmin. Mi történhetett?

Sok autó karambolozott

Bűnügyi helyszínelők érkeztek a balesethez, nyomozókutyát is bevetettek, mentőhelikipter is leszállt. Négy autó ütközött össze csütörtök délután a Ferihegyi Repülőtérre vezető úton, a repülőtér D portájánál. Nem kizárt, hogy nem minden sofőr maradt a helyszínen, vagy drogot kerestek. A BudaPestkörnyeke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

A zöld Mercedes sofőrje meghalt

Fotó: BudaPestkörnyéke.hu/Gombkötő Krisztián

Köszönjük a napi 335 ezer érdeklődő olvasónknak, hogy a BudaPestkörnyéke.hu Magyarország TOP legolvasottabb hírportáljai közé került. Részletek itt. Közben a holnapi és mai programajánlónkat ide kattintva éred el!

 

 

Mi történhetett?

A baleset úgy történhetett, hogy a Vecsés felől érkező Mercedes koccant egy másik személyautóval, amitől átsodródott a szembejövő oldalra. Ott először egy VW Passatnak ütközött, ettől visszacsapódott a saját sávjába, ott nekiment egy Jeep Cherokee, majd újból frontálisan egy autószállító trélerrel ütközött. Tudósítónk szerint az áldozat rokonai gyorsan a helyszínre érkeztek, üvöltöttek és sírtak. Az egyik állítólag azt kiabálta az egyik sofőrnek, hogy nem is tudsz vezetni. A helyszínen bűnügyi nyomozók is megjelentek és rendőrkutyákkal vizsgálták át a helyszínt, vélhetően drogot kerestek a rendőrök – írja a Kékvillogó.hu

Ennyi maradt a Volkswagenből

Fotó: BudaPestkörnyéke.hu/Gombkötő Krisztián

Legmagasabb prioritás

Az Országos Mentőszolgálat közösségi-oldalán azt írják a balesetről, hogy „Rutinos mentésirányító bajtársunk a legmagasabb prioritásba sorolta a segélykérést és a mentőhelikopteren kívül, több földi mentőegységet is riasztott segítségül” – írják.

Kirobbantak a légzsákok

Fotó: BudaPestkörnyéke.hu/Gombkötő Krisztián

A reptéri mentők is kivonultak

A Facebookon arról is írnak, hogy a reptér ellátását biztosító Airport Medical Service rohamkocsiját is a helyszínre vezényelték. A “Doctor 10” hívójelű mentő, a szigorú reptéri előírások miatt, csak rendkívüli helyzetben hagyhatja el a Liszt Ferenc Nemzetközi repülőtér betonját, mégis évente kb. 8-10 alkalommal riasztja a Központi Mentésirányítás a gyorsforgalmi úton történő balesetekhez is.

Összetört Jeep Cherokee

Egy ember meghalt

A baleset következtében egy személy olyan súlyos sérüléseket szenvedett, hogy a helyszínen meghalt, több személy pedig megsérült. A rendőrök a helyszínelés idejére a balesettel érintett útszakaszt a Gyömrői úttól a Vecsési leágazóig mindkét irányába lezárták. A baleset körülményeit a Budapesti Rendőr-főkapitányság vizsgálja. A BudaPestkörnyeke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Kiemelt kép forrása: Facebook/OMSZ