Az Aranytíz Kultúrházban mesedélelőtt várja a gyerkőcöket, a Millenium Háza integrált családi nappal készül. A Márai Sándor Művelődési Házban a Beethoven kamarakoncert alatt Zeneoviban tölthetik az időt a kicsinyek. Kispesten Rovarbörze, Szigetszentmiklóson vígjáték kínál kellemes időtöltést. A gödöllői Művészetek Házában a Pillantás a hídról című darabot tűzik műsorra, a Klauzál Házban a Budapest Jazz Orchestra és Urbán Orsi játszik, az ínyencekre top éttermek várnak az Étterem hét keretében.

Terülj, terülj, asztalkám! az Aranytíz Kultúrházban

Hol volt, hol nem volt, az Óperenciás tengeren túl, ott, ahol a kurta farkú malac túr, élt egy szegény ember. Volt annak töménytelen sok gyereke és ráadásul egy nagyszájú felesége… Ha meg akarod tudni, mi lett a vége, gyere be hozzánk erre a mesére, invitálja az aprónépet az Aranytíz Kultúrház.

Magyarság Háza Mesedélelőtt

Köszönjük, hogy a forgalmas napokon már 300 ezren olvastok minket! Ezzel Magyarország Top 15 hírportálja közé került a BudaPestkörnyéke.hu – részletek itt.

 

Beethoven+ a Márai Sándor Művelődési Házban

A Beethoven+ kamarakoncertek védjegye a kötetlen hangulat, bevezetés a klasszikus zene rejtelmeibe olyan módon, hogy az előadók beavatnak a művek előadói hátterébe. Olga Pascsenko korunk egyik legismertebb fortepiano játékosa, aki Beethoven különleges, késői korszakában írott művét adja elő, majd Rohmann Dittával Mendelssohn 4-tételes szonátának olvasatát ismerhetjük meg.

Zeneovi az aprónépnek

A hangverseny ideje alatt Zeneovival várják a 4-7 éves gyerekeket. Ők egy irányított zenés játékban vehetnek részt, míg rokonaik a kamarazenét élvezhetik zárt ajtók mögött.

Kötetlen hangulat, klasszikus zene

Integrált családi vasárnap a Millenium Házában

Integrált családi napra invitál a Millenium Háza, amely célja, hogy a speciális igényű gyerekek is kötetlen módon találkozhassanak kortársaikkal, és a kézműves foglalkozások során együtt alkothassanak. Ezeken az alkalmakon a férőhelyek korlátozottak, ezért regisztrációhoz kötöttek. Lesz: állatakadémia- állatbemutató is Farkas Ádámmal, a Budakeszi Vadaspark zoopedagógusával.

Állatbemutatóval

POFÁRA ESÉSEIM TÖRTÉNETE Szigetszentmiklóson

A HeArt Társulat két felvonásos vígjátéka mintegy társadalmi látleletként figurázza ki az emberi gyarlóságot, az őszintétlen szándékot, a gondolkodás nélküli vak naivitást, a külsőségek értéktelenségét a belső erényekkel szemben. Ami biztos, a darab végén férfi és nő egyaránt talál tanulságot a történetben. Az előadás helyszíne: Szigetszentmiklósi Ádám Jenő Általános Iskola és Alapfokú Művészeti Iskola

Rovarbörze Kispesten

Pillantás a hídról Gödöllőn

A híd, ami Brooklynban van, és ahonnan lepillantva az olasz negyed látható. Az előadás a gödöllői Művészetek Házában a határokról szól. Az utolsó pillanatokról, amikor már átkelünk, de még a hídon vagyunk, és még visszanézhetünk. A rosszon még innen, de a helyesen már túli pillanatokról. Azokról a pillanatokról az átkelés közben, ahol még meg lehet állni, vissza lehet pillantani, netán vissza is fordulni.

BUDAPEST JAZZ ORCHESTRA ÉS URBÁN ORSI KONCERT a Klauzál házban

Gershwin-est a Budapest Jazz Orchestra és Urbán Orsi előadásában, vendég: Hegedűs Endre zongoraművész a Klauzál Házban. 124 éve született George Gershwin amerikai zeneszerző, a Kék rapszódia és a Porgy és Bess komponistája, aki hidat épített a “klasszikus” és a “népszerű”, a “fekete” és a “fehér” zene között.

Dining City Étterem hét Budapest környékén

Március 17 és 27 között háromfogásos menük egységes áron top éttermekben. A Budapest és környéke étteremkínálatát ITT találják.

Asztalfoglalás szükséges!

Ingyenes programajánló

A BudaPestkörnyéke.hu hírportált az akkreditált magyar reklámpiaci mérés (Gemius) szerint a forgalmas időszakokban már naponta 220 ezren olvassák. A programajánlókat tehát nálunk tényleg sokan látják. Jó hírünk van! Ha neked is van programajánlatod, szervezel egy rendezvényt, az éttermed új étlappal rukkolt elő, küld el nekünk az infókat és ingyen megjelentetjük, hogy tényleg sokan tudjanak róla. Fontos és hasznos infók programszervezőknek itt!

Kiemelt kép: Facebook/aranytiz