23 év után otthagyja az Operettszínházat Mészáros Árpád Zsolt. A színész közösségi oldalán jelentette be, hogy elhagyja az intézményt. Bejegyzése szerint nem jött ki jól a vezetőséggel. Az utóbbi időben több ismert színész távozott az Operettből. Sándor Pétert pár héttel ezelőtt kirúgták a színházból, Kerényi Miklós Máté pedig a napokban hagyta ott a Nagymező utcai intézményt.

Megválik a szerepeitől

„Nagy szerelmeimtől kell megválnom: Rifftől a West Side Storyból, Mozarttól, a Rómeó és Júlia Benvoliojától, A menyasszonytánc Andrásától, Rudolftól, Lefoutól a Szépség és a szörnyetegből, az Abigél Kuncz Ferijétól, elválok az Oltári srácoktól, hello Hello! Igen?!, Ibusár, Csárdáskirálynő, La mancha lovagja, Sybill ..stb” – sorolta fel legendás szerepeit a színész.  A Budapest és Környéke hírportál legfrissebb híreit ide kattintva éred el! A Facebookon már 254 ezernél is többen követnek minket.

Csak a promócióra kellett

„Isten veletek. Megannyi gyönyörű élmény ér véget a velem beharangozott Jekyll és Hyde-dal – aminek csak a promóciójára használtak.  A jelek – értsd: a jelenlegi vezetőség magabiztos, teljes érdektelensége – (hatalmuk által rám nem kényszeríthető szakmaisága)… arra figyelmeztettek, hogy itt már nincs helyem, szerepem, lehetőségem… „ – indokolta döntésének okait.

A Budapest és Környéke hírportált az erősebb napokon már százezrek olvassák. Olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint a Telex, Origo, Index, Blikk, az RTL és a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most te is minket olvasol!

23 év után távozik

„Szüleim mindig az őszinte emberségre és soha nem az érdekek mögött meglapuló lehetőségek kihasználására neveltek, de a világunk megváltozott… Sajnálom… Szívszakadva, de az egészségi állapotom és a szeretett családi hangulat megtartása érdekében.  No meg az égi számok miatt: 23 év után 23-án, a Színházak éjszakáján lettem 50 éves (bár „odabenn” ezt is elfelejtették) – az utolsó utáni pillanatban arra ösztökéltem becsületem és szakmai alázatom, hogy ezek megtartásával a döntést bármennyire fájó, de megtegyem” – tette hozzá.

Megalázták a személyiségét

„Köszönöm a sok élményt, sikert, a sok munkatárs és barát segítséget még a legnehezebb napokban is. A jelenlegi vezetőség sokszor (néha már-már megalázva személyem) úgy éreztette, hogy nem az én művészetemre, élethez való hozzáállásomra, a fiatalok megannyi biztatására, tanítására, felkarolására van már szükség itt…”

„Majd jobb lesz”

„Szívem meghasad, de amikor Homonnai Zsolt művészeti igazgató úr megnyugtató szavai duruzsolnak a fülembe „várj, majd jobb lesz… barátom ..?!”, akkor nekem meg az jut eszembe, hogy „egy művészt csakis a sikerei és a szíve teheti szabaddá az alkotásban”… Nem az Érdek… Látva a jelenlegi helyzetet nem tudom őszinte szeretettel… szívvel… alázattal…” – írja közösségi oldalán Mészáros Árpád Zsolt.

Mindent lerombolnak

„23 évvel ezelőtt egy, azóta nagy generációnak elnevezett társaságba csöppentem, ahol igyekezetünkkel és minden tehetségünkkel próbáltuk méltó módon folytatni mindazt, amit a nagy elődök az ország elsőszámú zenés színházáért tettek. Amitől „Operett” lett az „Operett”. Hitünk szerint továbbépítettük ezt a fantasztikus érték-épületet, amelyet ezek a nagyszerű művészek útravalóul ránk hagyományoztak. Fájdalmas látni, hogy tégláról téglára rombolják le „üldözési mániás nem biztosan hozzáértő emberek akik csak… na mindegy, tudjuk sajnos…” Ehhez nekem már nem lehet közöm…” – hangsúlyozza.

Saját széke volt a büfében

„23 éve beköltöztem a Büfé egyik sarkába és most eltűnik a szék, eltűnnek a sikereket, emlékeket igazoló relikviák… Fura és fájdalmas, de most már nekem is mennem kell innen… magammal viszem emlékeim, szeretett alkotótársaim szavait, közös sikereink, bukásaink, az ösztönző nézők – több millió néző – szeretetét, rajongók figyelmét biztatását, családi és személyes tragédiáim helyszínét…” – tette hozzá.

Szívesen visszamegy

„Sok sikert Operett… Színház…! Remélem még találkozunk! Én nyitott leszek a felkérésnek, mert hiszem, az igazi tüzeket újra lehet éleszteni, ha igaz, és őszintén hiszünk benne, egymásban… Köszönöm” – zárta bejegyzését a színész.

Utóiratot is írt

„Az évek alatt elég sok információ és érdekes büntetésre alkalmas információ van birtokomban, ami segítheti a tisztességes Magyar ember létezését, művészetének célfaktorát még akkor is ha csak magyar…” – írta utóiratként Mészáros Árpád Zsolt. Kiemelt kép: Mészáros Árpád Zsolt.  A Budapest és Környéke hírportál legfrissebb híreit ide kattintva éred el! A Facebookon már 254 ezernél is többen követnek minket.

Kiemelt kép: Mészáros Árpád Zsolt. –