Egy online játék kapcsán ismerkedett meg a 10 éves kisfiú a 29 éves férfivel, aki később meztelen fotókat kért a gyermekről. A veszprémi fiú édesapja észrevette az esetet, majd feljelentést tett. Nemrég egy szigetszentmiklósi édesanyának tűnt fel fia fura viselkedése, ő is feljelentést tett. Kiderült, hogy pénzért kért egy helyi férfi különböző, felnőtteknek való szolgáltatást a helyi fiataloktól.

Az interneten ismerkedtek meg

Egy veszprémi édesapa tett feljelentést a rendőrségen ismeretlen tettes ellen, aki a 2024. március 14-ét megelőző időszakban egy online játékban megismerkedett a 10 éves fiával, majd rávette arra, hogy magáról meztelen fotókat készítsen, és azokat elküldje neki. A Veszprémi Rendőrkapitányság nyomozói azonosították a feltételezett elkövetőt, akit március 27-én Békés vármegyei otthonában fogtak el. A Budapest és Környéke hírportál legfrissebb híreit ide kattintva éred el! A Facebookon már 254 ezernél is többen követnek minket.

Házkutatást tartottak

Házkutatást tartottak nála, melynek során informatikai eszközöket, valamint gyermekkorú fiúkról készült képeket tartalmazó adathordozókat foglaltak le. A férfit a Veszprémi Rendőrkapitányságon, őrizetbe vétele mellett, gyanúja miatt gyanúsítottként hallgatták ki. A nyomozó hatóság kezdeményezte az ügyészségen a letartóztatását, amit az illetékes bíróság elrendelt.

A Budapest és Környéke hírportált az erősebb napokon már százezrek olvassák. Olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint a Telex, Origo, Index, Blikk, az RTL és a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most te is minket olvasol! A legfrissebb cikkeinket ide kattintva éred el!

Ivott és bulizott a fiú

Idén februárban, egy aggódó szigetszentmiklósi anyuka bejelentése nyomán bukkantak rá S. Tiborra. A nő ugyanis nem nézte tétlenül kamasz fia italozását, kimaradozását, bezárkózását. A gyerekkel folytatott egyre több beszélgetés alapján ugyanis összeállt számára a kép: egy idős férfi városszerte tinédzsereket traktál itallal, cigarettával, ajándékokkal, miközben nem rejti véka alá vonzódását a fiatalokhoz.

Több áldozata is volt

A szigetszentmiklósi rendőrök széles körű adatgyűjtést végeztek, összeszedték és meghallgatták a kamasz baráti társaságának tagjait, bejárták a város minden szórakozóhelyét, ahol a fiatalok előszeretettel töltik idejüket. Rövid időn belül a pedofil három áldozatát is azonosítottak.

Bizarr eszközöket találtak

A nyomozók a 63 éves S. Tibort 2024. február 12-én életvitelszerű tartózkodási helyén, Szigetszentmiklóson fogták el. Házának alagsorában – többek között – erotikus ruhákat, maszkokat, erotikus segédeszközöket foglaltak le. Számos budapesti ingatlanából digitális adathordozókat vittek magukkal. A kihallgatásán elmondta, szerinte nincs semmi kivetnivaló alantas ösztönei kielégítésében.

Pénzzel hálózta be a fiatalokat

A módszere egyszerű volt: márkás italokkal, cigarettával behálózta áldozatait, akiknek szexuális ajánlatokat tett. Az ajándékokért perverz vágyai kielégítését kérte, amelyekért esetenként 5-10 ezer forintot is kínált.

Eljárást folytatnak ellene

A korábban hasonló bűncselekmény miatt már büntetett, előzetes letartóztatásba helyezett S. Tibor ellen több rendbeli gyerekek kihasználása bűntettének, valamint kóros szenvedélykeltés vétségének megalapozott gyanúja miatt folytatja tovább az eljárást a Szigetszentmiklósi Rendőrkapitányság Vizsgálati Osztálya – közölte a rendőrség. A Budapest és Környéke hírportál legfrissebb híreit ide kattintva éred el! A Facebookon már 254 ezernél is többen követnek minket.

Kiemelt kép: a szigetszentmiklósi férfi elfogása – Forrás: police.hu