Stahl Judit neve az egész ország számára ismerős lehet, azonban az ex-tévés manapság már nem a nézők előtt éli a mindennapjait, ugyanis jó ideje már annak, hogy elvonult a nyilvánosság elől, jelenleg pedig egy könyvkiadónál dolgozik.

A Tények műsorában tűnt fel

Stahl Judit annak idején a Tények híradósaként tűnt fel, azt követően pedig főzőműsort vezetett a TV2 csatornáján, továbbá sorra írta a toplistás szakácskönyveket, azonban évekkel ezelőtt végleg eltűnt a képernyőről, azóta csak nagyon keveset lehet róla tudni. A volt tévés ezúttal Endre Judit Korhatártalanul című műsorában beszélt arról, mi a helyzet vele mostanság. A BudaPestkörnyeke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Siker, újrakezdés, gyereknevelés

HOPPÁ! A forgalmas napokon már 300 ezren olvastok minket! Ezzel Magyarország Top 15 hírportálja közé került a BudaPestkörnyéke.hu! Olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint az Origo, Index, Telex, Hvg, Blikk, 24.hu vagy az RTL KLUB és a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most Te is minket olvasol! Részletek itt.

A férje és a lánya is külföldön van

Stahl Judit a felvételen elmesélte, hogy a lánya, valamint a férje is külföldön tartózkodik, így egyre kevesebb látja őket, ez pedig lelkileg nagyon megviseli őt. Lánya, Hanna egyébként Írországban tanul, egy családnál lakik.

Ez is érdekelhet:

Írországban van a lánya

“Nagyon sokszor vagyok egyedül. Január elején vittük ki Hannát a férjemmel. Amikor otthagytuk őt és eljöttünk tőle, az egy nagy szakadás volt, de Hannus azóta is minden este felhív. Egy állami középiskolába kezdett el járni Írországba” – mesélte a műsorban az egykori tévés, aki azt elmondta, a férje pedig Berlinben él, s bár nehéz a távolság, de a kapcsolatukat nem befolyásolja.

A szövetségekben hisz

“Én alapvetően a szövetségben hiszek és hosszútávú szövetséget pillanatnyi múló érzelmi állapotokra építeni szerintem nem lehet.16 évesen megismertem a leendő páromat, akiről azóta is azt gondolom, hogy a világ legjobb és legtisztességesebb embere. Mi már annyiszor elválhattunk volna, de nem tettük.

Hárman három országban

“Én egy dolgot ígértem a Csabinak, azt, hogy sosem lesz unalmas mellettem az élete, és nem is lett az. Ő hétközben Berlinben él, az érdeklődése vonzotta oda. Lett egy lakásunk és ott kezdett el élni. Kicsit furcsa a családunk, hogy hárman három országban élünk, de most ez van” – árulta el Stahl Judit Endrei Juditnak. A BudaPestkörnyeke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

A teljes beszélgetés itt nézhető vissza:

Kiemelt kép: Endrei Judit és Stahl Judit – Forrás: Endrei Judit Facebook oldala