Nem egyik pillanatról a másikra ment tönkre Marsi Anikó és Palik László házassága. A Tények műsorvezetője arról beszélt, A Tények műsorvezetője arról beszélt, hogy volt férjével az érzelmi mélységek és magasságok közepette lavíroztak egészen a válásig.

Tönkre ment Marsi Anikó házassága

Idén nyáron derült ki, hogy Marsi Anikó és Palik László elválnak. A sztárpár 18 évig élt együtt, két gyermekük született. A BudaPestkörnyeke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

18 évig voltak együtt

 „A házasságom 16 évig tartott, és már előtte 2 évig egy párt alkottunk Lacival. Ezért mondok 18 együtt töltött esztendőt, ha róla beszélek. Az nagyon hosszú idő, a jóból is megárt a sok…” – mondta a Borsnak Marsi Anikó.

Köszönjük, hogy a forgalmas napokon már 300 ezren olvastok minket! Ezzel Magyarország Top 15 hírportálja közé került a BudaPestkörnyéke.hu – részletek itt.

 

Nem tudnak együtt élni

„Miután ráeszméltem, hogy mi már nem tudunk és soha nem is fogunk egymással normálisan együtt élni, nem tudom, nem emlékszem, hogy mennyi időbe telt, hogy nyitott legyen a szívem egy új kapcsolatra” – mondta a műsorvezető.

Régóta baj volt a házasságukkal

A TV2 műsorvezetője azt mondta, hogy a házassága bármennyire is úgy tűnhet nem egyik pillanatról a másikra ment tönkre. „Szóval nem úgy nézett ki a dolog, hogy márciusban még minden rendben volt a házasságomban, áprilisban meg már kinyílt a szívem egy új kapcsolatra… Ezek hosszú, fájdalmas, olykor érzelgős folyamatok hullámvölgyekkel és hullámhegyekkel”.

Külföldön éltek

A házaspár több évig külföldön élt. Ausztráliától Mallorcáig több helyen is megfordultak. Akkoriban azt mondták, hogy idősebb fiúknak légzőszervi betegsége van, emiatt költöznek mindig tengerpartra.

A TV2-n tért vissza

Gyermekei születése után Marsi Anikó feladta tévés karrierét és csak családjának élt. 2016-ban tért vissza a képernyőre a Tények egyik háziasszonyaként.

Mallorca és Budapest között ingázott

Anikó híradósként néhány hónapig ingázott Budapest és Spanyolország között, hiszen Palik László a gyerekek iskolai kötelezettségei miatt egy darabig még Mallorcán maradt. Akkoriban úgy tűnt, minden rendben van a házasságukkal.

Visszamentek Mallorcára

Majd egy időre Palik László hazaköltözött a gyerekekkel, de a fiúk nem érezték jól magukat, emiatt vissza is mentek Mallorcára. Anikó pedig Magyarországon maradt.  A BudaPestkörnyeke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Palik László is csatlakozott a TV2-höz

2018-ban Palik László elfogadta a TV2 felkérést és az akkor induló Exatlon műsorvezetője lett. Ekkor végleg elköltöztek Mallorcáról és a család a bázisát Magyarországra helyezte át. Emiatt Palik László évente pár hónapot az Exatlon miatt Dominikán töltött. Egy hónappal ezelőtt azonban bejelentette, hogy szerződést bont a TV2-vel.

Kiemelt kép: Palik László és Marsi Anikó – Forrás: TV2