Megnősült Zámbó Jimmy középső fia. Zámbó Szebasztián korábban, egy májusi interjúban már beszélt arról, hogy nősülni készül, az időpontot azonban akkor nem árulta el.

Facebookon árulta el

A néhai király középső fia a közösségi oldalon jelentkezett be, ahol tudatta a követőivel, feleségül vette szerelmét. Nikit. A páros csak pár másodpercet mutatott meg a nagy napból, de azt ígérték, hamarosan újabb részletekkel jelentkeznek majd. A BudaPestkörnyéke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Háromgyermekes anyuka

Szebasztián korábban mesélt már Nikiről, akkor azt mondta: „Niki háromgyermekes anyuka volt, amikor egymásra találtunk. Igazi nagycsaládos lettem, de tervezünk egy közös szerelemgyereket is. Először nősülök, de egy életre tervezem a házasságot” – árulta el el korábban a Blikknek Jimmy fia.

HOPPÁ! A forgalmas napokon már 300 ezren olvastok minket! Ezzel Magyarország Top 15 hírportálja közé került a BudaPestkörnyéke.hu! Olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint az Origo, Index, Telex, Hvg, Blikk, 24.hu vagy az RTL KLUB és a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most Te is minket olvasol! Részletek itt.

Itt a videó:

Már van egy gyermeke

Szebasztiannak már van egy gyermeke, kisfia az előző kapcsolatából született, egy korábbi interjúban mesélt arról, hogy vele is igyekszik minél több időt eltölteni.

Kiakadt

Zámbó Szebasztián egyébként viszonylag keveset szerepel a médiában, de az édesapjáról készült sorozat, A Király elkészülte után elmondta a véleményét. Jimmy középső fia alaposan kiakadt, szerinte ugyanis a valóság alapos elferdítése az, ami a sorozatban látható. A családból egyébként többen is úgy gondolják, nem a valóság elevenedett meg a képernyőn.

Úgy érzi becsapták

„Az RTL nagyon becsapott engem! Személy szerint becsapva érzem magam. Csak haraggal tudok erről beszélni. Amikor leültünk az asztalhoz, hogy szerződést kössünk, megkérdeztem: méltón fognak megemlékezni apuról? Azt mondták, természetesen, ez a céljuk. Megígérték ezt, azután aláírtuk a szerződést” – mondta a Blikknek idén januárban Szebasztián.

Nem ábrázolták hűen

„A sorozatot készítő – hogy úgy mondjam – úriember most nem érti, hogy a Zámbó családból bizonyos tagok miért háborodnak fel, amikor ő hűen ábrázolta édesapámat. Hűen nem ábrázolt ő semmit!”

Az igazság nem kell

„A sorozat minősége technikai szempontból elismerésre méltó. Viszont ez a rengeteg hazugság nonszensz, ez több, mint fikció. Azt állítják, ez kell Magyarországnak. A szép, az igazság nem kell! Márpedig az igazság szerintem sokszor izgalmasabb, mint a hazugság – magyarázta akkor Jimmy középső fia. A BudaPestkörnyéke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Ez is érdekelhet:

„Én ezt akkor sem tudom hova tenni” – Zámbó Krisztián sem érti, miért titkosították apja halálának részleteit 25 évre

Kiemelt kép: Zámbó Jimmy – Forrás: archív