Hatalmas meglepetésben lehetett része annak a 3 éves kisfiúnak, akit rendőrautó vitt a bölcsibe a napokban.

A család legifjabb tagja

A már most elhivatott fiatalember a család legifjabb tagjaként szüleivel és nagytesójával él egy Pest vármegyei településen. A szomszédos község bölcsődéjébe jár, ahol 2023. január 9-én reggel olyan felfordulást okozott, amit bizonyosan nem felejti el, aki látta. A BudaPestkörnyeke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Nagy volt a meglepetés

HOPPÁ! A forgalmas napokon már 300 ezren olvastok minket! Ezzel Magyarország Top 15 hírportálja közé került a BudaPestkörnyéke.hu! Olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint az Origo, Index, Telex, Hvg, Blikk, 24.hu vagy az RTL KLUB és a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most Te is minket olvasol! Részletek itt.

Gondolt egyet az apuka

Történt ugyanis, hogy Áden apukája gondolt egyet és azt kérte a Pest vármegyei rendőröktől, hogy születésnapján autóztassák meg a speciális járgányokért rajongó kisfiát. Így esett, hogy két jól megtermett egyenruhás érkezett otthonukba kora reggel. Míg a bevetésre kész járgány az utcán parkolt, a rendőrök „megrohamozták” a házat és az ifjú ünnepelt ébredéséig feldíszített lakásban üdvözölték az álmos szemekkel előbújó, meglepett és megszeppent kisfiút.

Rendőrautóval vitték

Élénk érdeklődés

A dekoráció is egyértelművé tette, olyan helyre toppantak, ahol az apróságok – finoman szólva is – élénk érdeklődést mutatnak a rendőrség és főként a rendőrautók iránt.

Irány a bölcsi

Az első döbbenet után jöhetett az üdvözlés, a köszöntés, az ajándékok átadása, majd a hab a tortán: irány a bölcsőde, rendőrkocsival! A célállomásig megtett 15 kilométer pillanatok alatt elröppent, nem titok, a csoportszoba helyett Áden legszívesebben az autóban töltötte volna az egész napot. Ráadásul aznap ő volt a legmenőbb a bölcsiben.

Jófej rendőrök

Nem Áden esete az első egyébként, hogy a rendőrök jófejségből meglepnek egy kisgyereket. Itt, a BudapestKörnyéke.hu oldalán is megírtuk, hogy nagy meglepetést okoztak a kis Bencének a gyáli rendőrök. Egy nagymama fordult a Gyáli Rendőrőrshöz, hogy unokájának életre szóló élményt ajándékozzon. A 2022. tavaszán 4. születésnapját ünneplő kislegény ugyanis oda meg vissza van a rendőrautókért, imádja a sziréna hangját.

Egy valóra vált álom:

Váratlan látogatás

Nemleges válaszról szó sem lehetett, egyértelmű volt az összefogás a kérés teljesítésére. A váratlan látogatást pedig mikor máskor ejtették volna meg, ha nem 2022. április 24-én, a Rendőrség Napján.

Bence nagyon élvezte

Bence láthatóan élvezte a meglepetést, és otthonosan mozgott az egyenruhások között, no meg persze a szirénás autó volánja mögött, az sem zavarta különösebben, hogy a tányérsapka méretben nem passzolt. A BudaPestkörnyeke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

A kisfiú a rendőrautóba is beülhetett:

Kiemelt kép és belső fotók: police.hu