Amikor a tuningolás kerül szóba, akkor az emberek először teljesen tévesen asszociálnak, és többnyire olyan dolgok fordulnak meg a fejükben, mint a felesleges pénzkidobás, unatkozó fiatalok hobbija, felesleges vagánykodás. Ugye, ismerősek ezek a csúnya előítéletek?

Ha igen, akkor mindenképpen tanácsos ellátogatni a Royal Tuning LED-es izzóinak részlegére, ahol megláthatod, hogy a tuningolás igenis jelenthet értelmes, előnyös és kedvező változtatásokat, amely ráadásul még a biztonságot is növeli. Éppen ezért ma a LED-es izzókat vesszük górcső alá.

Ahogy a mondás tartja, “a puding próbája az evés”

Sokan ódzkodnak attól, hogy a gyári opciókon kívül bármi mást beszereljenek a járműbe, hiszen mindenkiben az él, hogy az eredeti megoldásoknál nincs minőségibb és jobb választás.

Igen ám, csakhogy amint valaki kipróbálja, mit is tud egy-egy ilyen újabb technológiát alkalmazó izzó, annak többé nem kell más. Hogy miért is?

Többek között azért, mert sokkal jobb látási viszonyokat biztosít azáltal, hogy erősebb fényt bocsát ki, illetve fény fehérsége sem elhanyagolható paraméter. Már eleve a LED-es izzók is kenterbe verték a halogén változatokat, de az újabb generációs LED-ek még többet nyújtanak.

Bár jóval kisebbek, mint az eddig megszokott LED-ek, a fényerejük mégis jóval nagyobb, illetve most már rendelkeznek beépített ventilátorral is. Sőt, még a teljes burkolat is immáron fémből van, így nem csupán le tudja adni a keletkezett hőt, de még a hűtésről is gondoskodtak.

A megfelelő látási viszonyok jelentősége

Talán nem is kérdés senkinek, aki vezet, hogy a megfelelő látási viszonyok elengedhetetlenül fontosak az autózás során. Kiváltképp igaz ez akkor, amikor eleve sötétebbek a napok, valamint az időjárás sem kedvező. A köd, az eső, a hó mind-mind nehezítő tényezők, érdemes “tuningolt” erővel felkészülni rájuk.

Sőt, nem csupán arra kell odafigyelni, hogy te magad megfelelően láss, hanem arra is, hogy a veled szemben közlekedők dolgát se nehezítsd meg. Ez persze a fényforrás beállításán is múlik, de sokat tudsz segíteni azzal is, ha nem a gyári halogén lámpákkal, hanem a feljavított LED-es fényekkel közlekedsz.

Nem kell hozzá autószerelő sem!

Nyilvánvalóan senki sem szeret semmilyen úgymond felesleges nyűgöt venni a nyakába, mindenki szereti megúszni az autószerelőnél tett látogatásokat. Annál is inkább, mert ilyenkor vagyonokat hagy ott az ember, és ugyebár a téligumi már alapból tetemes költséget jelent.

Azonban a jó hír az, hogy ezt a cserét otthon is nagyszerűen végre lehet hajtani, semmilyen különösebb szerszám nem szükséges hozzá, illetve még adapterre sem lesz szükség. Ha ezt nézed, mindenképp megér egy próbát a dolog, így érdemes a Royal Tuning oldaláról kikeresni és megrendelni a számodra ideális méretet és típust.

Ez a cikk szponzorált tartalom, megrendelő: royaltuning.hu

Az auditált mérések szerint havonta átlagosan 12 millió alkalommal kattintják az olvasóink Like Company Kft hírportáljait. A támogatott cikkek egy hónapig címlapon vannak, így a partnereink reklámjait tényleg nagyon sokan látják, ezért hatásosak. Kattintson ide, ha Ön is kipróbálná ezt a népszerű hirdetési formát.