Manapság megszaporodott az online elvégezhető tanfolyamok száma. Sok iskola, képzési intézmény jött rá arra, mennyire hatékony ez a módszer. De mi a helyzet akkor, ha egy gyakorlatorientált szakmát kell online módon megtanulni? Nézzük meg!

Miről szól egy rendezvényszervező tanfolyam?

A rendezvényszervezés szakma az egyik legfelkapottabb manapság, így vizsgáljuk meg, hogy néz ki ebben a témakörben a távoktatás!

Aki sikeres rendezvényszervező akar lenni, mindenképp érdemes beiratkoznia egy képzésre, ahol az alapokat megtanulhatja. De online hogyan valósul meg a gyakorlatorientáltság? Nos, létezik olyan cég, melynek tanfolyamain ez a feltétel is teljesül.

A legtöbb rendezvényszervező kurzuson szó esik a rendezvényeszközökről, rendezvénytechnikáról és a dekoráció összeállításáról is, de a MOE Rendezvényakadémia által indított online rendezvényszervező tanfolyam attól különleges, hogy itt használható tippeket és tanácsokat is kaphatnak a résztvevők. A profi, hazai szakértők, akiktől tanulhatsz, közel 20 év szakmai tapasztalattal rendelkeznek, így a legjobbaktól lesheted el a szakmai fogásokat.

Itt tehát a gyakorlati útmutatást is megkapják azok, akik otthonról, saját időbeosztásuk szerint akarnak tanulni. Így semmiképp sem kerülnek hátrányba azokkal szemben, akik egy élő, tantermi oktatást választottak.

Még miért jó az e-learning?

Az online tanulásnak számos további előnye van. A legfőbb érv mellette, hogy költséghatékony. A tanfolyam díját kell csak kifizetni, és más egyéb dologra nem kell költeni. Gondoljunk csak bele, mennyit spórolhatunk a benzinpénzen, a parkolási díjon vagy a kávéautomatából vásárolt italokon! 

Otthonról minden sokkal egyszerűbb és kényelmesebb. Nem kell például vendéglőt keresni a környéken, majd kapkodva megebédelni a tanfolyam szünetében horror összegért. 

Nem kell költeni egyéb jegyzetekre, könyvekre sem, hiszen az online tanfolyamokon gyakran bónuszként kapjuk meg ezeket. A MOE Rendezvényakadémia is számos olyan esettanulmánnyal, extra segédlettel kedveskedik a hallgatóinak, melyek egyszerűen letölthetők.

További előnyökkel is jár egy online tanfolyam

A pénz mellett az idő is meghatározó lehet egy kurzus elvégzése kapcsán. Nos, a távoktatás ez esetben is könnyebbséget jelent. A készen kapott videókat, tananyagokat saját ritmusunkban dolgozhatjuk fel, nem vagyunk időhöz kötve. Így akár pár hónapon belül is kézhez kaphatjuk a tanúsítványt. Kismamák, egyetemisták, karrierváltók számára mindenképp az online tanfolyam a jó választás. 

Önfegyelemre és kitartásra is tanítanak a webes kurzusok. Mivel nincs a sarkadban a tanár, saját magadat kell szabályoznod. A kezedet azonban mégsem engedik el: a minőségi tanfolyamokon lehetőséged van kérdéseket feltenni vagy megvitatni egy-egy problémát. 

Összességében elmondható, hogy sok minden szól az online oktatás mellett, és látható, hogy egy gyakorlatorientált képzés is elvégezhető ily módon hátrányok nélkül.

Ez a cikk szponzorált tartalom. Ha Ön is szeretne ilyent Budapest környékének egyik legismertebb portálján, amely már Magyarország 11. legolvasottabb hírportálja, akkor kattintson ide! Áraink tetszeni fognak, ráadásul még 1 millió olvasót is tudunk garantálni a pr-cikkek kiemelésének.