Miklós Erika az Eiffel Műhelycsarnokban énekel. A Kompót Dumaklubban Neszmélyi Emil önálló estje gondoskodik a vidám hangulatról. A Vármúzeumból tartalmas irodalmi séta indul, a RAM Színházban a Vadak ura, a Fészek Művészklubban a Hagyaték, Csömörön a Kassai polgárok kerül színre. Az Erzsébetligeti Színházban Müller Péter várja rajongóit. Zebegényben bolhapiac, Veresegyházon Futónap, Diósjenő Gombanap, Gödöllőn esküvős nap gondoskodik, hogy jól teljen a vasárnap.

Miklósa +30 az Eiffel Műhelyházban

Most három alkalommal is találkozik a közönségével a ma is lányos koloratúr szoprán, Miklósa Erika, aki közvetlenségét ezúttal különleges műsorával rokonítja: csak neki fontos, sehol máshol nem énekelt zenék közül mesél és válogat egy szál zongora mellett, életének fontos mozzanatait vetítéssel felidézve. Zongorán közreműködik: Harazdy Miklós

A palackba zárt ügyvéd – Neszmélyi Emillel

Köszönjük a napi 335 ezer érdeklődő olvasónknak, hogy a BudaPestkörnyéke.hu Magyarország TOP legolvasottabb hírportáljai közé került. Részletek itt. Közben a holnapi és mai programajánlónkat ide kattintva éred el!

 

 

Dumaszínház a Kompót Dumaklubban

Everest 2.0 – A palackba zárt ügyvéd címmel Neszmélyi Emil önálló estje. Emil kifejezetten kedveli, ha az előadás alatt a felnőttek mellett minél több 12. életévét betöltött ifjú hallgatóval mászhatja meg közösen Everestet, ezért őket is bátorítja a részvételre.

Irodalmi séta “Az álom és a szegénység városában…”  

Budapesti Történeti Múzeum Vármúzeumából indulva tartalmas séta várja az irodalomkedvelőket.

A Fészek Művészklubban

HAGYATÉK – előadás Martin Miller és Alice Miller írásai alapján

A Fészek Művészklubban Tárnoki Márk rendezésében, Feuer Yvette és Rába Roland főszereplésével láthatjuk a Hagyaték című darabot. “Mindenki azt hiszi, hogy a mi családunk példás, de én véget akarok vetni a látszatnak. Eloszlatom végre a hazugságot. Ti, te és az apám egész életemben hazudtatok nekem.” – vallja a szerző.

Családi musical

VADAK URA A RAM SZÍNHÁZBAN

Egy igazán izgalmas családi musical, amely nem csak gyermekeinknek szól! Egy nagy erdő tele állat klánokkal, kikre számtalan veszély és kaland vár, miközben küzdenek a hatalomért, a Vadak ura címért.

Anyám titkos könyve az Erzsébetligetben

Müller Péter előadása az Erzsébetligeti Színházban, Anyám titkos könyve címmel.

Kassai polgárok Csömör Petőfi Sándor Művelődési Házban

Vasárnap 17 órakor az Éless- Szín bemutatja Márai Sándor: Kassai Polgárok című gyönyörű drámáját a csömöri Petőfi Sándor Művelődéi Házban Oszter Sándor és Nyertes Zsuzsa főszereplésével.

Bolhapiac, futónap, gombaünnep, esküvői nyílt nap

Bolhapiac Zebegényben, a Danu Fröccsteraszon, Veresegyházon Futónap várja a futás szerelmeseit, Diósjenőn a Boróka ház Gombaünnepet szervez. Esküvői nyílt nap Gödöllőn, az Árnyas Panzióban.

Ingyenes programajánló

A BudaPestkörnyéke.hu hírportált az akkreditált magyar reklámpiaci mérés (Gemius) szerint a forgalmas időszakokban már naponta 220 ezren olvassák. A programajánlókat tehát nálunk tényleg sokan látják. Jó hírünk van! Ha neked is van programajánlatod, szervezel egy rendezvényt, az éttermed új étlappal rukkolt elő, küld el nekünk az infókat és ingyen megjelentetjük, hogy tényleg sokan tudjanak róla. Fontos és hasznos infók programszervezőknek itt!

Kiemelt kép: Facebook/erikamiklosa