Tíz hónap kutatás után fogták el a ceglédi rendőrök azt a 38 éves K. Gábort, aki egészen brutális módon elbánt a párjával Abonyban. A férfi válogatott eszközökkel alázta meg a nőt, egyebek mellett meztelenül táncoltatta, majd a kocsija után kötötte és egy földúton húzta maga után.

Meztelenül táncoltatta

A Pest Vármegyei Rendőr-főkapitányság gyanúsítása szerint a férfi fogva tartotta a nőt, verte, hideg vízben fürdette, meztelenül táncoltatta és megalázta. A rendőrök szerint az is előfordult, hogy megkötözte, majd a kocsija után kötötte és egy kietlen földúton húzta maga után. A BudaPestkörnyéke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Sikerült megszöknie

A súlyosan sérült nőnek sikerült megszöknie tőle, és egy közeli házban kért segítséget. Hiába lepték el azonban rendőrök villámgyorsan a települést, mindenhol keresték, de sehol sem találták a bujkáló férfit.

A Budapest és Környéke hírportált az erősebb napokon már százezrek olvassák. Olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint a Telex, Origo, Index, Blikk, az RTL és a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most te is minket olvasol! A legfrissebb cikkeinket ide kattintva éred el!

Speciális búvóhely

Néhány napja azonban jött a fordulat: a rendőrök egy abonyi címre hajtottak, ahol átnézték a házat, a hálószobában pedig rábukkantak K. Gábor speciálisan kialakított búvóhelyére.

Gondosan kialakított üreg

Elmozdítottak egy falhoz tolt szekrényt, aminek hátsó pozdorja borítását letépve eléjük tárult a gondosan kialakított üreg, benne K. Gáborral.

Bevitték

A rejtőzködésnek véget vető rendőrök bilincselték, előállították, majd büntetés-végrehajtási intézetbe vitték, mivel a korábban jogerősen, új pszichoaktív anyaggal visszaélés elkövetése miatt kiszabott négy év szabadságvesztését nem kezdte meg.

Hónapokon át bujkált

A Pest Vármegyei Rendőr-főkapitányság Felderítő Osztálya személyi szabadság megsértése bűntettének gyanúja miatt adott ki ellene elfogatóparancsot a tavaly novemberben, Abonyban történtek miatt. A K. Gábor ismeretlen helyen tartózkodása miatt felfüggesztett büntetőeljárás most már folytatódik.

Itt találtak rá

Brutális eset

A BudaPestkörnyéke.hu számolt be arról korábban, hogy brutálisan megvert egy 16 éves fiatalt egy 17 éves fiatal Biatorbágyon. Állítólag egy szerelmi háromszög állt a háttérben, a támadót felbérelték. A kamasz olyan durván ütötte és rúgta az áldozatot, hogy az súlyos sérüléseket szenvedett: többek közt eltört az orra. 

Rengeteg ütés és rúgás

Az esetről videó is készült, melyen jól látszik, hogy a kamasz rengeteg ütést és rúgást mért a társára. A környéken lakók döbbenten állnak az eset előtt, elmondásuk szerint sosem láttak hasonló esetet. A BudaPestkörnyéke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Kiemelt kép: illusztráció. Fotó: police.hu