Az esküvőre és családi ünnepségekre történő ruhaválasztás nem csak a felnőttek számára nagyon fontos. A kislányok számára is elengedhetetlen az alkalomhoz illő öltözet kiválasztása, hiszen egy ilyen esemény nem mindennapi alkalom. A megfelelő kislány alkalmi ruha kiválasztása fontos szerepet játszik minden kis hölgy megjelenésében és önbizalmában is.

Az első fontos lépés a ruhaválasztás során az, hogy megismerjük az esemény jellegét. Ha egy nagyszabású esküvőről van szó, akkor általában formálisabb ruhadarabokra lesz szükségünk, mint például egy kisebb családi ünnepség esetében. Az esküvőre választott ruhák általában hosszabbak és elegánsabbak, míg a családi ünnepségre való alkalmi ruhák lehetnek rövidebbek és könnyedebbek.

A kislányoknak általában a szoknya- és ruhaviselet jobban áll, mint a nadrág. Ezért egy kislány ruha az ideális választás esküvőre vagy családi ünnepségre. Az alkalmi ruháknak lehetőség szerint a kislány stílusához és az alkalom jellegéhez kell illeszkednie. Ha például egy elegánsabb, tradicionális esküvőre megyünk, akkor a hosszú, elegáns kislány ruha, vagy a fodros szoknya és színben hozzáillő blúz kombináció lehet a tökéletes választás.

Az esküvőkre vagy családi ünnepségekre való kislány ruhákhoz általában egy boleró vagy kardigán is illik, hogy a kislányok ne fázzanak, ha lehűl a levegő. Ugyanakkor gyorsan levethetőek, ha melegszik az idő, így könnyen alkalmazkodhatunk a hőmérséklet változásaihoz. A bolerók és kardigánok színe általában passzoljon a kislány alkalmi ruha színéhez.

Az esküvőre vagy családi ünnepségre való alkalmi kislány ruháknál fontos szerepet töltenek be a kiegészítők is, hogy az összhatás tökéletes legyen. A balerina cipők és szandálok elegánsak, ugyanakkor kényelmesek is, így hosszú órákon át sem okoz gondot a viselésük. A cipő színe szintén illeszkedjen az alkalmi ruha színéhez. Ezen kívül egy kislány hajpánt vagy masni is nagyszerű kiegészítője lehet az összhatásnak, hogy a kislány haja rendezett és esztétikus legyen. Egy kistáska vagy retikül is hasznos lehet, hogy a kislány kényelmesen tudja magával vinni a fontos dolgait, mint például egy kendőt vagy a nélkülözhetetlen kis játékokat. Amennyiben az időjárás esős vagy sáros, elegánsabb gyerek gumicsizmák is jól jöhetnek az eseményen való részvétel során. Minden kiegészítőnek harmonizálnia kell az öltözékkel, és egymással is jól passzolnia, hogy az összhatás tökéletes legyen. 

Kép forrása: dreamstime.com

Ez a cikk szponzorált tartalom. Kattintson ide, ha Ön is kipróbálná ezt a népszerű hirdetési formát. A hivatalos, auditált mérések szerint a Like Company Media Group hírportáljait a forgalmas napokon 600 ezer ember olvassa.