A Farm VIP forgatása alatt került közelebb Szabó András Csuti Szorcsik Vikihez, ám a kapcsolatuk néhány héttel ezelőtt véget ért. Csuti most őszintén vallott a románcról.

Újra találkoztak

A színésznő és az üzletember a szakítás után a műsor sajtótájékoztatóján találkoztak először. Külön-külön érkeztek, és az eseménynek otthont adó étteremben is egymástól távol, külön társaságban foglaltak helyet. Igyekeztek tudomást sem venni a másikról, a szemkontaktust is kerülték, bár néha azért össze-összeakadt a tekintetük – írja a Blikk. A BudaPestkörnyeke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Csuti jókedvű volt

A lap szerint Szorcsik Viki próbálta leplezni, hogy esetleg kínosan érezné magát, de úgy tűnt, ez nem mindig sikerül, mivel többször kiült az arcára, hogy belül valójában mit érezhet. Ám hiába kérdeztük, a magánéletéről nem volt hajlandó beszélni. Vele ellentétben Csuti végig jókedvű volt, kedélyes úriember módjára viselkedett mindenkivel, és még a színésznővel való kapcsolatáról is mesélt.

HOPPÁ! A forgalmas napokon már 300 ezren olvastok minket! Ezzel Magyarország Top 15 hírportálja közé került a BudaPestkörnyéke.hu! Olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint az Origo, Index, Telex, Hvg, Blikk, 24.hu vagy az RTL KLUB és a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most Te is minket olvasol! Részletek itt.

“Nem bánom, hogy megéltem”

“Nem tagadom, bent fejben és lélekben is közel kerültem valakihez. Érdekes dolgokat mozgatott meg bennem, abszolút megvolt közöttünk a rezgés, a kémia, de mindennek van eleje és vége. Nem bánom, hogy ezt is megéltem, és nem tölt el rossz érzéssel, hogy mindezt most a nézők is látják majd, hiszen minden, ami ott velünk történt, az szép emlékként maradt meg bennem” – mondta Kulcsár Edina exe, aki hozzátette: bár jelenleg egyedülálló, nem keresi görcsösen a szerelmet, de szívesen ismerkedik.

Lezárta a házasságát

„Nekem nem a válás jelentette az elengedést, hanem az a pont, amikor fejben és lélekben lezártam magamban a házasságomat. Jelenleg nem keresem és hajkurászom a szerelmet. Akkor is jól érzem magam a bőrömben, ha egyedül vagyok, és akkor is, ha van mellettem egy társ” – szögezte le.

Nyitottan ismerkedik

Hozzátette: Nem ragaszkodom ahhoz, hogy párom legyen, de nyitottan állok mindenhez, szívesen ismerkedem. Jelentkezők akadnak, kapok üzeneteket, kommenteket, ajánlatokat. Nem zárkózom el az online ismerkedéstől sem, bárhol találkozhatok olyan hölggyel, akivel kialakulhat valami. Személyesen úgyis kiderül, működik-e közöttünk bármi is – magyarázta lapunknak Csuti.

Titokzatos bejegyzés

Ahogy a Budapestkörnyéke.hu hírportálon beszámoltunk róla, a párhoz közel álló ismerősök közül többen is megerősítették, hogy a kapcsolat véget ért, de erről árulkodik a Jóban Rosszban színésznőjének legutóbbi blogbejegyzése is. 

Nyílt titok volt

Noha heteken keresztül igyekeztek titkolni, hogy egy párt alkotnak, ismerőseik körében jó ideje nyílt titok volt Szorcsik Viktória és Csuti kapcsolata. A színésznő és Kulcsár Edina exférje a Farm VIP forgatása alatt melegedett össze és hamar egy hullámhosszra kerültek – írja a Blikk.

Véletlen egyezések

A páros gyakran posztolt ugyanarról a helyről, többször is feltűnt mindkettőjük követőinél a sok „véletlen”, ami mind arra utalt, hogy egyre közelebb kerülnek egymáshoz. Csuti ráadásul olyan lelki társra talált a színésznő személyében, aki hasonló megpróbáltatásokon ment át: a tönkrement kapcsolatok, a szeretteik elvesztése iránti fájdalom még közelebb hozta őket egymáshoz.

Nem mutatta be a gyerekeknek

„Heti néhány alkalommal, de rendszeresen találkoztak, közös programokon vettek részt, de Csuti még nem mutatta be Vikit a gyerekeinek, úgy érezte, erre még nem áll készen. Edina után volt egy kapcsolata, Ginát a gyerekeknek is bemutatta és azt a hibát még egyszer nem akarta elkövetni, hogy amíg nem biztos a kapcsolatban, a gyerekek elé tárja.”

Felvértezi magát

„Amikor találkozol valakivel és azt hiszed minden tökéletes, mert tényleg a szó szoros értelmében annak tűnik, majd alig kell hozzá pár hét és lehull a lepel, aztán meglátod, hogy az az ember, akit megismertél, nyomokban sem tartalmazza már azt a valakit. Nyilván sokakkal előfordult már. Én próbálom felvértezni magam az ilyenek ellen, de sajnos mivel túlságosan rajongó típus vagyok, a rossz megérzéseim ellenére is képes vagyok beleszaladni” – írta a szakítás után Szorcsik Viki a blogján. A BudaPestkörnyeke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Kiemelt kép: Csuti és Szorcsik Viki