Rémálmok kínozzák Szántit, akit elcsaltak egy elhagyatott helyre, majd ott kegyetlenül bántalmaztak. A gyermek fűnyírást vállalt, majd megbízói azt állították, megadják a tartozásukat. A helyett azonban, hogy fizettek volna neki, megverték és meg is alázták.

Szekszárdon történt

Egy 12 éves fiút néhány helyi fiatal megtámadott néhány hónappal ezelőtt. Ütötték, verték ahol érték, és közben folyamatosan szidták is. Végül arra kényszerítették, hogy térdeljen le a támadói előtt, ám ekkor is tovább rugdosták és pocskondiázták. A BudaPestkörnyéke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Néhány ezer forint miatt történt

A fiú fűnyírást vállalt néhány ezer forintért, ám jussát nem kapta meg. Támadói elcsalták egy elhagyatott területre, de ott nem a tartozását rendezték, hanem alaposan megverték. A megvert gyermek nagyapja elmondta a Ripost számára, hogy feljelentették a támadókat a rendőrségen.

A Budapest és Környéke hírportált az erősebb napokon már százezrek olvassák. Olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint a Telex, Origo, Index, Blikk, az RTL és a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most te is minket olvasol! A legfrissebb cikkeinket ide kattintva éred el!

Videó készült az esetről

A fiú bántalmazásáról videó is készült. A támadók között volt egy lány is. A képsorokon látható, hogy Szántit előbb sarokba szorítják, majd rugdossák. Letérdeltették, és arra kényszerítették, hogy az életéért könyörögjön.

A fiú azóta is rémálmokkal küzd

Bár az eset nem tegnap történt, a fiúnak még mindig rémálmai vannak éjszakánként. A Bors megszólaltatta a gyermeket és családját. “Minden éjszaka felriadok, mert rémálmaim vannak” – mondta Szánti.

Gyakran újraéli, ami történt vele

A fiú elmondta a lap számára, hogy rendre újraéli a verést és azt a jelenetet, amikor az életéért könyörög. Arról is álmodott már elmondása szerint, hogy újból találkozik a támadóival, a falhoz lökik, és újból bántalmazzák.

Attól tart, hogy meg fog ismétlődni, ami történt vele

A fiú elmondta, hogy a bántalmazóinak pszichológushoz és pártfogóhoz kell járniuk. Az egyik foglalkozás alkalmával már találkozott velük. Akkor épp a nagyapjával volt. Köszönni próbált nekik, de nem fogadták. Szánti szerint lehetséges, hogy ha megint összefut velük az utcán, akkor újból bántani fogják.

Ezek is érdekelhetnek!

Az ügy még nem zárult le

A kihallgatások még mindig folynak. Más fejleményekről Szánti családját nem tájékoztatták a rendőrök. A család attól fél, hogy végül a 12 éves fiú bántalmazóit fel fogják menteni.

Ettől tart Szánti

A megvert fiú elmondta, aggódik, hogy bántalmazói nem fognak valódi büntetést kapni. Ha ez így történik, akkor semmi sem lesz, ami visszatartaná őket hasonló erőszakos cselekményektől. Tart tőle, hogy őt vagy másokat is bántalmazni fognak. A BudaPestkörnyéke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

A Ripost riportja az eset kapcsán

Kiemelt kép: illusztráció – Forrás: BudaPestkörnyéke.hu