Amint arról korábban beszámoltunk, újév után pár nappal szörnyű baleset történt Olaszliszkánál, miután két kocsi ütközött össze frontálisan. A baleset a 37-es út 47-es kilométerénél történt, az egyik autó áttért a szembejövő sávba, ahol hatalmas csattanással karambolozott egy másik járművel.  A szembe sávba áttérő autót egy büntetés-végrehajtásban dolgozó férfi vezette. 

Mindenki megsérült

A másik, vétlen járműben három katona utazott. Az ütközés ereje hatalmas volt, a kocsikból a légzsákok is kiszakadtak, az autók pedig elemeikre törtek. A horrorbalesetben mindenki megsérült, az ütközést okozó sofőrt ki kellett vágni a roncsból. A BudaPestkörnyeke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Meghalt egy családapa

A legsúlyosabban, a vétlen kocsiban hátul utazó családapa és katona, H. Gábor sérült. Bár a férfi életéért sokáig harcoltak, megmenteni már nem tudták, és a helyszínen életét vesztette. 

A Budapest és Környéke hírportált az erősebb napokon már százezrek olvassák. Olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint a Telex, Origo, Index, Blikk, az RTL és a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most te is minket olvasol! A legfrissebb cikkeinket ide kattintva éred el!

Másnap indult volna haza

„A katonatársaival, barátaival indult egy nappal korábban Miskolc felé túrázni, ahonnan másnap indultak haza. Még hívott is az induláskor, aztán bekötve elaludt a hátsó ülésen. Nem sokkal később csapódott beléjük a másik autó”– mondta az áldozat özvegye.

 A születésnapját ünnepelte

A 41 éves törzsőrmester, Hegedűs Gábor Hódmezővásárhelyen szolgált, a feladatai közé többek között az újoncok kiképzése tartozott. „A szülinapom volt aznap, nagyon vártam már őt haza. Miután nem értem el telefonon, hívtam az autót vezető barátját, aki ekkor mondta, hogy balesetet szenvedtek, próbálta Gábort újraéleszteni, de nem járt sikerrel”.

Reménykedett, hogy megmentik

A mentők végül bevitték a férfit a kórházba. „Azonnal indulni akartam hozzá, hiszen bíztam, reménykedtem abban, hogy a szakembereknek sikerül őt visszahozni az életbe, de nem sokra rá már a halálhírét közölték. Még most sem akarom elhinni, néha még mindig várom, hogy hívjon telefonon” – csuklott el a megtört nő hangja.

Egy 8 éves kislányuk van

Éva és Gábor 23 éve alkottak egy párt. Battonyán éltek hárman a 8 esztendős kislányukkal. A gyermek nagyon apás volt, másnap mondta el neki anyukája a történteket. Kisírta magát, de még ő sem igazán fogta fel a veszteséget.

Adománygyűjtés indult

„Minden éjszaka próbálom végiggondolni, hogy mi és hogyan történt, de nem jövök rá. Még csak elbúcsúzni sem tudtam tőle” – mondta az özvegy.  Gábor barátai adománygyűjtést az család megsegítésére. „A halálával a kislánya félárván maradt, párja pedig legnagyobb lelki támasza nélkül. A gyász terhe mellett a család életének megszervezése, anyagi szükségleteinek fedezése tovább fokozza a szinte elviselhetetlen nehézségeket” – írták a közösségi oldalon.

Ha segíteni szeretnél

Aki támogatni szeretnéd a nehéz helyzetbe került családot anyagilag, Árgyelán Éva számlaszámára utalva megteheted: 11773339-02093093-00000000 Közlemény: Adomány

Nyomoznak a baleset miatt

A Debreceni Regionális Nyomozó Ügyészségen halálos közúti baleset gondatlan okozásának vétsége miatt folyamatban lévő nyomozásban gyanúsítotti kihallgatás egyelőre nem történt. A BudaPestkörnyeke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Kiemelt kép: helyszíni felvétel a baleset után – Forrás: Facebook