Nehéz időszak áll Molnár Gusztáv mögött. A Drága örökösök színésze alkoholproblémákkal küzdött, emiatt elvonóra járt, de végül mindig feladta a harcot. Ráadásul a házassága is zátonyra futott, a felesége, Vivien nemrég elhagyta őt.

Véget vet a lejtmenetnek

Molnár Gusztáv elárulta, jelenleg szörnyű állapotban van, de lehetséges, hogy véget tud vetni ennek a lejtmenetnek: úgy véli, rendbe tudja hozni az életét. A színész az elvonók elhagyását mindig azzal indokolta, hogy úgy érezte, nem megfelelő az intézmény, ahol kezelték. A BudaPestkörnyéke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Rátalált a megoldásra

Most azonban rátalált egy helyre, amihez nagy reményeket fűz, és úgy tervezi, hogy egy egész évet ott tölt majd. „A legutóbbi hely inkább egy munkásszállóra hasonlított, nem felelt meg, nem éreztem, hogy megkapom azt a szakmai segítséget, amire szükségem van” – fogalmazott a színész.

A Budapest és Környéke hírportált az erősebb napokon már százezrek olvassák. Olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint a Telex, Origo, Index, Blikk, az RTL és a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most te is minket olvasol!

Az ország egyik legjobb elvonója

„Egy gondozóval jó kapcsolatba kerültem, és ő ajánlotta ezt a komoly helyet, ahová két óra múlva végleg bevonulok. Egy évre eltűnök – jelentette ki Molnár Gusztáv, aki a hírek szerint valóban az ország egyik legjobb elvonójára kerül. Itt azonban igencsak szigorú szabályok vonatkoznak a betegekre.

Új életet kezdene

„Elindultam egy új élet felé, ez tényleg egy profi hely. Az első két hónapban teljes izolációra számíthatok. Még nem fogtam fel, hogy hamarosan eltűnök, és semmit sem fogok tudni a külvilágról, a fiamról, a családomról. 0-24-ben be lesz osztva az időm” – idézte a Blikk Molnár Gusztávot.

Bizonyítani szeretne

„Fizikailag lerobbantam, kell az újraindítás. Kopaszodok, 30 kilót fogytam. Le kell ülepedniük a dolgoknak, mert szeretnék bizonyítani a családomnak, a barátaimnak, sokan szurkolnak nekem” – mesélte.

Testvére is támogatja

A színész húga, Csilla is erősen reménykedik abban, hogy a testvérének sikerül a harc. „A szüleink, amit tudtak, megadtak nekünk, tisztességesen felneveltek bennünket. Szegény család voltunk, egy kis faluból származunk, ahol a színészetről senki nem is hallott. Guszti a szüleink támogatásával jutott el Kaposvárra, és sikerült karriert befutnia”

Igazi művészlélek

A testvér szerint Guszti igazi művészlélek, érzelgős, gyenge személyiség, aki nehezen tudja kezelni a problémákat. A törés akkor érte, amikor a covid miatt elveszítette a munkáját, amit még tetőzött, hogy a volt párja gyermekbántalmazással vádolta, és azt nem tudta feldolgozni.

Végig kell csinálnia

„Legutóbb édesanyámnál lakott Komáromban. Elmagyaráztuk neki, hogy intézményre van szüksége, ahol tudnak segíteni, ha tényleg akarja, muszáj végigcsinálnia. Fáj, hogy nem tudtam neki segíteni. A felesége, Vivi, amíg bírta, ott volt mellette, de meg kell húzni egy határ” -mondta Csilla. Molnár Gusztáv húga elárulta: amikor Gödöllőn meglátogattam testvérét, alkoholt fogyasztott, majd letagadta, és ez volt az egészben a legrosszabb. Az ígérgetésből a színész feleségének is elege lett, Guszti mellett már élhetetlen volt az élet.

Kiesett a vonatból

A színész a közelmúltban azzal került a lapok címoldalára, hogy utazás közben rosszul lett. A BudaPestéskörnyéke.hu is írt arról, hogy az egykori sztár kiesett a vonatból. Hogy mi történt pontosan, arról megoszlanak a vélemények. A BudaPestkörnyéke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Kiemelt kép: Molnár Gusztáv. Forrás: RTL