Megözvegyült Kovács P. József. Felesége hosszú betegség után karácsonykor halt meg. Az egyikori bemondó Mercsényi Mariettával 50 évig éltek boldog házasságban.

Meghalt Kovács P. József felesége

„Drága barátaim. Ötven gyönyörű, élményekkel és sok-sok küzdelemmel teli év után örökre elment Marietta, életem fele, a társam, aki oly sokat tett értem és a családunkért. A vigasz két nagyszerű gyermekünk és négy unokánk, de őt pótolni nem lehet…” – így tudatta felesége halálát Kovács P. József a Facebookon.

Bemondóként ismerte meg feleségét

Amikor Mercsényi Marietta és Kovács P. József összekötötték az életüket, ő már ismert bemondó volt, 1962-ben került a televízióhoz, de dolgozott a Magyar Rádióban is.

A Budapest és Környéke hírportált az erősebb napokon már százezrek olvassák. Olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint a Telex, Origo, Index, Blikk, az RTL és a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most te is minket olvasol! A legfrissebb cikkeinket ide kattintva éred el!

Ez is érdekelhet

Megszólalt a Szomszédok sztárjának özvegye: Béla odafönn szervezi új és örök társulatát Böröndi Tamással és Pécsi Ildikóval

Bízott a gyógyulásban

„Az én csodálatos feleségem hosszú ideje küzdött a betegséggel, méltósággal, türelemmel és bizakodva. Mindent megtettünk azért, hogy meggyógyuljon, és velünk együtt ő is az utolsó pillanatig hitt a gyógyulásban. Elmondhatatlan fájdalom van most bennem, egyedül vagyok, és csak a könnyeimet nyelem” – mondta a Blikknek sírva Kovács P. József.

Karády Katalin leszármazottja

Kovács P. József felesége a híres budai étterem, a Déryné bisztró tulajdonosa és alapítója volt. Mercsényi Marietta Karády Katalin leszármazottja. Apa nagymamája a színésznő testvére volt.

Ez is érdekelhet

“Péter nem volt rossz ember” – megszólalt a rendőrökre támadó újpesti férfi özvegye, M. Péter drog hatása alatt lehetett szenteste reggelén

Fia tévés producer

A házaspárnak két gyermeke született. Egyikük, Kovács Kristóf, aki követte édesapját a tévé világába: sikeres televíziós producerré vált, többek között ő készítette korábban az Esti Showder és az Activity című műsorokat is.

Kiemelt kép: Kovács P. József