Az épületek energiahatékonysága napjainkban alapvető fontosságú az energiaárak növekedése, illetve a károsanyag-kibocsátás csökkentése okán, ezért a hőszigetelésnek, így a hőszigetelő ablakok beépítésének is nagy jelentősége van. 

A prémium anyagokból és technológiával készülő, korszerű műanyag nyílászárók nagyszerű választást jelentenek minden esetben, új épületek, illetve korszerűsítéssel összefüggő nyílászárócsere esetén is. A modern műanyag ablakok nemcsak épületfizikai tulajdonságaikban felelnek meg az elvárásoknak, de szépek is. Jó választást jelentenek azoknak, akik a faablakok esztétikáját ötvöznék a műanyagok gondozásmentességével, tartósságával. 

Fa helyett műanyag nyílászárók

Új építés? Ablakcsere? Válassza az Ablak Outlet prémium Kömmerling nyílászáróit, amelyek a legmagasabb követelményeknek is eleget tesznek, ezenfelül a lekerekített éleknek köszönhetően rendkívül esztétikusak és az alap fehéren kívül 28 ragyogó színben elérhetőek!

Az ablakok, ajtók több évszázadon keresztül fából készültek, és tökéletesen megfeleltek a kor nyílászárókkal szemben támasztott elvárásainak, esztétikusak, és megfelelő gondoskodás mellett tartósak voltak, illetve napjainkban is azok. Viszont esetükben a minőség sokat számít, ahogyan a rendszeres karbantartás is, amit ma sokan nem tudnak és költségvonzata, időigénye miatt nem is akarnak vállalni. 

Azonban a nagyszámú építés, a fa mint építőanyag korlátozott rendelkezésre állása, valamint az otthonok komfortjának új jelentése, az energiahatékonyság előtérbe helyezte a nagy mennyiségben előállítható, időtálló anyagok alkalmazását. A műanyagok mellett az alumíniumot alkalmazzák nyílászáró profilként, azonban ez magasabb ára miatt kevesebbek számára elérhető. 

Korszerű műanyag ablakok

A prémium műanyag nyílászárók légkamrás kialakításuk, valamint a 2 vagy 3 rétegű üvegezés révén kiváló hő- és hangszigetelő képességgel rendelkeznek, így megfelelnek akár még a passzívházak nyílászárókkal szemben támasztott legszigorúbb elvárásainak is.

Mindenki számára nagyszerű és megfizethető alternatívát jelentenek a faablakokkal szemben, ugyanis ellenállnak az időjárás viszontagságainak, évtizedekig nem fakulnak, nem vetemednek, kártevők sem támadják meg, és gondozást sem igényelnek. Utókezelésükre, újrafestésükre nem kell időt és energiát áldozni, csupán a vasalatok igényelnek ismétlődő és minimális karbantartást. 

Tökéletesen működő és esztétikus ablakok évtizedekre

A profilokból nemcsak standard, hanem egyedi méretekben is készíthetők ablakok, különleges formák kialakítására is alkalmasak, és az alap fehér szín mellett további 28 klasszikus és divatos színben rendelhetőek, faerezetes mintával is.

Különböző beépítési mélységgel kínál a gyártó nyílászáró szerkezeteket, amelyeket igényeinek és a falszerkezetnek megfelelően 2 vagy 3 rétegű üvegezéssel választhat.

Építkezik? Felújít? Szavazzon a Kömmerling profilú műanyag ablakokra!

Ez a cikk szponzorált tartalom, megrendelő: ablakoutlet.hu

Az auditált mérések szerint havonta átlagosan 12 millió alkalommal kattintják az olvasóink Like Company Kft hírportáljait. A támogatott cikkek egy hónapig címlapon vannak, így a partnereink reklámjait tényleg nagyon sokan látják, ezért hatásosak. Kattintson ide, ha Ön is kipróbálná ezt a népszerű hirdetési formát.