Ha van értelmetlen halál, ez az volt. Katalin februárban veszítette el 27 éves lányát, aki halálos áramütést szenvedett zuhanyzás közben. A gyászoló asszony azóta sem kapott megnyugtató válaszokat, de addig nem szeretne megállni, amíg a végére nem jár annak, hogy mi történt a gyermekével.

Halálos áramütés

A BudaPestkörnyéke.hu számolt be arról, hogy sokkoló tragédia rázott meg egy családot februárban, Békésen. Halálos áramütést ért egy 27 éves nőt. A szomszédok egyszer csak azt vették észre, hogy rendőrök és mentők lepték el az utcájukat. A helyiek szerint, már korábban is voltak gondok a házzal, korábban ki is gyulladt. A fiatal nőt zuhanyzás közben rázta meg az áram. Szerettei, majd a mentősök is megpróbálták újra éleszteni, de nem jártak sikerrel. A BudaPestkörnyéke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Mindenki szerette

A gyönyörű fiatal nőt rengetegen gyászolták a közösségi médiában, mindenki nagyon szerette. Halála váratlan volt, mindenkit megrázott, aki ismerte őt.   „Őszinte részvétem, Zoli bátyám! Számunkra ez annyira hihetetlen és felfoghatatlan, hogy pont ővele történt ez az egész dolog. Nagyon sajnálom Katicát, tiszta szívemből” – írta egy ismerős az áldozat édesapjának.

A Budapest és Környéke hírportált az erősebb napokon már százezrek olvassák. Olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint a Telex, Origo, Index, Blikk, az RTL és a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most te is minket olvasol! A legfrissebb cikkeinket ide kattintva éred el!

Búcsúzott a testvér is

„Drága Testvérem, Nővérem! Köszönöm az együtt töltött időket, hogy mindig vigyáztál rám, hogy mindig vittél magaddal mindenhova, hogy sminkeltél, öltöztettél, hogy csináltad a hajam. Hogy mindent el tudtam neked mondani, hogy viccelődtünk” – búcsúzott Katalintól a testvére. 

Vendégségbe érkezett

„Katica vendégségbe érkezett hozzám a testvére születésnapja miatt, napközben pedig le akart tusolni. Miután a zuhanyzóban megengedte a vizet, egy kiáltásra és egy puffanásra lettem figyelmes. Mire beszaladtam hozzá a nappaliból, már a földön feküdt eszméletlenül” – idézte fel a Blikknek a drámai pillanatokat az édesanya.

Mindent megtettek

Az asszony szerint hosszasan, több mint egy órán keresztül küzdöttek a nő életéért a kiérkező mentők, akik gyógyszeresen is próbálták az újraélesztést elősegíteni és mechanikus mellkaskompressziós eszközt is bevetettek. Ám hiába volt minden erőfeszítés, a nő a helyszínen életét vesztette.

Megszüntették az eljárást

Kiderült, a 27 éves fiatal halálához súlyos áramütés vezetett. Ugyan a Békésen történt tragédia után büntetőeljárás indult, amit azonban az asszony legnagyobb megdöbbenésére megszüntettek.

Beázott a mennyezet

„Azt állapították meg, hogy az előszoba mennyezete beázott, az áram pedig onnan vezetett át a fürdőbe. Csakhogy két éve lakunk itt, és eddig soha nem fordult elő hasonló. Én vettem ki a kezéből a zuhanyrózsát, de akkor engem miért nem rázott meg az áram? Teljesen értetlenül állok a történtek előtt. Nem hagyom annyiban, felülvizsgálatot szeretnék. Tudni akarom az igazságot, nem maradhat felelős nélkül a kislányom halála! – mondta az asszony.

Közbeszólt az élet

Szerinte egyáltalán nem lehet kizárni, hogy az áram egy utcai vezetékből csapott a fürdőbe, ezért alaposabb vizsgálatot szeretne. A szerencsétlenül járt nő férjével élt, akivel három hónappal a halála előtt házasodtak össze. Egy családi vállalkozásban dolgoztak együtt, közösen tervezték a jövőt, de sajnos az élet közbeszólt.

El nem bírált körülmények

A haláleset kapcsán a Békési Rendőrkapitányság foglalkozás körében elkövetett gondatlan veszélyeztetés vétség gyanúja miatt rendelt el nyomozást. „Az eljárás korábban valóban megszüntetésre került, azonban el nem bírált körülmények vizsgálata vált szükségessé, így az eljárás válaszadásunk napján folyamatban van” – írták a lapnak. A BudaPestkörnyéke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Kiemelt kép: illusztráció