Hosszú posztban reagált Varga Judit a volt férje által közzétett hangfelvételre. Magyar Péter 2023 januárjában rögzített egy beszélgetést akkori feleségével, amelyen az hallgaható, hogy Varga Judit, akkor még miniszterként azt mondta egy családi beszélgetésen, hogy Rogánék belenyúltak az ügyészségi iratokba a Völner-Schadl-ügy kapcsán. Válaszul a volt fideszes politikus kiteregette a családi szennyest: azt állítja, hogy házasságuk alatt Magyar Péter bántalmazta és zsarolta őt. Az erről szóló cikkünket itt érheted el.

Megszólalt Majka

„Te atyaisten, hogy milyen országban élünk… Azt már teljes rutinnal kezelem, hogy a Gyurcsány Feri-féle őszödi beszéd óta milyen hardcore üzemmódba kapcsolt a politika, és hogy gyakorlatilag mindent megtesznek honatyáink, hogy családok, barátságok, kapcsolatok menjenek tönkre az általuk hamis információkkal telekiabált médiumok segítségével, azonban ma ez szintet lépett” – kezdte bejegyzésében Majoros Péter, rögtön pontosítva, hogy ezúttal arra kíván reagálni, hogy „Magyar, aki 3 gyerek apja, és 16 évig volt Varga Judit férje, ma közzétett egy hangfelvételt, amit Varga tudta nélkül rögzített otthon, a saját lakásukban”.

Magyar Péter agresszivitása

„Erre Varga azonnal reagált, és elmondta, mennyire erőszakos ember a Magyar, könyveket, nadrágokat dobál, hajnalban részegen veszekszik, kiabál, felkapcsolja a villanyt, mikor ő már alszik”  – folytatta a rapper, hozzátéve: „A felvételen egyébként arról beszélgetnek, hogy ki merre, hol, bement, kihúzatta, alkalmatlan, nem volt mit tenni, Tóni, Völner, Polt, Schadl stb.”   A Budapest és Környéke hírportál legfrissebb híreit ide kattintva éred el! A Facebookon már 254 ezernél is többen követnek minket.

A Budapest és Környéke hírportált az erősebb napokon már százezrek olvassák. Olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint a Telex, Origo, Index, Blikk, az RTL és a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most te is minket olvasol! A legfrissebb cikkeinket ide kattintva éred el!

Már mindent tudtunk?

Majka ezután azt írja, nem akarja elbagatellizálni a szóban forgó hangfelvétel tartalmát, de közben nem is akar úgy tenni, mintha nagyon érdekelné, mert szerinte „semmi olyat nem tudtunk meg belőle, amit eddig ne tudtunk volna”. Bejegyzésében ennél a pontnál mutatott rá arra, hogy álláspontja szerint mi a legfontosabb a történtekben. 

Mit éreznek a gyerekek?

„Engem igazából az izgat ebben az egész családi mizériában, hogy vajon az a 3 gyerek, akik éppen abban a korban vannak, ahol nagy szükség lenne a családi támogatásra, vajon mit éreznek. (?) Ha Vargának vagy Magyarnak abba az iskolai közegbe kéne mindennap besétálnia, mint nekik, vajon mennyire éreznék magukat szarul? Mert ugyan ez az iskolai közeg még fejletlen, kegyetlen, és abban a korban van, hogy még mindenki keresi a személyiségét, de egy dologban példamutató. Hogy érdek nélkül őszinte!!!! Szemben Varga és Magyar közegével” – írja a TV2-től nemrég az RTL-hez igazolt műsorvezető.

Varga hazugságspirálba keveredett

Majka szerint „volt igazságügyi miniszterként és ehhez mérten egy utolsó felelős döntésként lehetne Vargának az az álláspontja, hogy kimarad ebből az egészből, és nem egy hazugságspirálba keveredik azok miatt az emberek miatt, akiknek egyébként, mint láthattuk, egy fabatkát sem ér az ő élete”. Azt gondolja, ugyanez vonatkozik Magyar Péterre is, „aki dédelgethet politikai ambíciókat, kutathat-kereshet, lebuktathat disznóságokat, de nem felhasználva azt a nőt, aki 3 gyermeket szült neki”.

Nagy lépés, hátrafelé

„Isten, haza, család (!!??)… ha megköveznek is érte, de nekem más a sorrend – írta közösségi oldalán a rapper. Majka utána azt ecseteli, hogy olyan jövőben szeretne élni, ahol a gyermekeinek jobb lesz, mint nekik volt. Szerinte ez lehetne a legfontosabb irány minden politikai pártnak, mert ez magába foglal minden fejlődést, és felülír minden ideológiát. „Ma ebben a csodálatos eszmében a Varga–Magyar család egy nagy lépést tett hátrafelé. Csak gratulálni tudok érte” – zárta mondandóját az RTL-hez igazolt műsorvezető.  A Budapest és Környéke hírportál legfrissebb híreit ide kattintva éred el! A Facebookon már 254 ezernél is többen követnek minket.

Kiemelt kép: Majka