A mindig jókedvű magyar színész, Csonka András ezúttal egy igazán szívbemarkoló bejegyzéssel jelentkezett közösségi oldalán. Megható sorokat címzett elhunyt édesanyja számára anyák napja alkalmából.

Sztárok anyák napi posztjai

Május első vasárnapján sztárok posztjainak tömkelegei lepték el a közösségi oldalakat, hogy bemutassák ők hogyan ünneplik az anyák napját családjuk társaságában. Vannak azonban, akik már édesanyjuk nélkül élik meg ezt a napot. A BudaPestkörnyeke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Az édesanyák pótolhatatlanok

A remek magyar színész, Csonka András egy szívbe markoló bejegyzést tett közzé arról, hogy az édesanyák valóban pótolhatatlanok.

A Budapest és Környéke hírportált az erősebb napokon már százezrek olvassák. Olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint a Telex, Origo, Index, Blikk, az RTL és a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most te is minket olvasol!

„Hazugság”

„Hazugság, hogy az idő majd begyógyít. Nincs olyan ölelés és simogatás, nincs olyan vígasztalás és bíztatás, nincs olyan drukkolás és büszkeség, nincs “Bandikámneszórakozz” zsörtölődés és szokásos esti telefonos félóra” – írta a művész.

Mit nem adna érte

„Mit oda nem adnék, ha még egyszer érezhetném ezt az érintést?! Köszönöm, hogy voltál nekem, köszönöm, hogy vagy nekem ANYU!!!” – tette hozzá – Instagram bejegyzésében a színész.

Megölelték egymást

A BudaPestkörnyéke.hu írt arról 2021 nyarán, hogy egy ebéd erejéig újra összeállt a legendás Família Kft szereplőgárdája. A Déryné étteremben találkozott a Família Kft szereplőinek egy része. Jót beszélgettek, megölelték egymást és egy közös képet is készítettek, amit Csonka András a sorozat egykori főszereplője posztolt az Instáján. 

A főszereplők

A fotón ott van az ikonikus főszereplő Esztergályos Cecília, aki mindig eddig-eddig és eddig volt. Nem hiányozhat természetesen Csonka Pici és a két iker, Spáh Dávid és Károly, akik mára meglehetősen különböznek már egymástól.

Nem mindenki lehetett ott

A csapattal nem lehetett már ott a Família Kft Kövér Lajosa, aki már elhunyt. Nagy Zoltán színész Pomázon élt és dolgozott. Az Újszínház művészétől a település lakói, kollégái és barátai is búcsúztak. 

93 évesen lett covidos

Szintén nem volt ott a találkozón a nagypapát alakító Baranyi László, aki 93 évesen elkapta a koronavírust. A Família Kft. sztárja január végén betegedett meg, majd mentő vitte kórházba. A színész legyőzte a fertőzést, most már otthon van feleségével és annak örül, hogy nemsokára visszakapja régi életét, végre unokáját is megölelheti. A BudaPestkörnyeke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Kiemelt kép: Csonka András. Fotó: Facebook