Most, hogy nyakunkon az ősz, és egyre jobban kénytelenek vagyunk visszahúzódni az otthonainkba, szinte mindenkiben felmerül az igény, hogy minél otthonosabbá, minél kuckósabbá alakítsa az életterét.

Ha már jóval kevesebb szabadtéri program vár ránk, akkor legalább a lakásban vagy a házban töltött idő legyen kiemelkedően kellemes, amiről természetesen a jól megválasztott bútorok is gondoskodhatnak. De lássuk, mi adhat nekünk sugárzó melegséget a borongós és hűvös őszi estéken? Ha érdekel, hogy mivel dobd fel a közelgő hosszú estéket, akkor olvasd tovább a cikkünket!

Bársony étkezőszék, ami beragyogja a teret!

Először is lépj be gondolatban az étkeződbe! Elégedett vagy azzal, amit látsz? Ha nem, akkor képzeld oda egy pillanat erejéig a Prémium bútoráruház bársony étkezőszékeit!

Ugye mennyivel fantasztikusabb látványt nyújt még a legegyszerűbb asztal is, ha körülötte olyan fejedelmien szép székek gyülekeznek, amilyen csak egy bársony étkezőszék lehet?

Már maga az anyag is melegséget sugároz, és rejtélyes módon felöltözteti az egész helyiséget, és máris otthonosabbnak tűnik még a legridegebb étkező is!

Válassz akár klasszikus formát, akár modernebb változatot, garantáltan nem fogsz tudni betelni a látványával, és mivel szerencsére a bársony nagyon tartós anyag, ezért biztos lehetsz abban is, hogy valóban sokáig élvezheted majd ezt a puha tapintású és szemet gyönyörködtető bútordarabot!

Ne ijedj meg, könnyen kezelhető!

Bár elsőre talán úgy tűnik, hogy egy bársonyból készült étkezőszék felér egy merénylettel önmagunk ellen, mégsem eszik olyan forrón a kását!

Persze akadnak olyan családok, ahol semmiképp sem javasolt a bársony étkezőszék használata, hiszen a totyogók vagy akár még az ovisok sem tudnak annyira óvatosan enni, hogy ne kerüljön a székre az aznapi menüből egy kis ízelítő.

Ám ahol már nem fenyeget ez a veszély, ott igazán nagyszerű választás lesz a bársony étkezőszék, hiszen annyira pompás megjelenést nyújt, és ami még jó hír, nagyszerűen tisztítható.

Elegendő hozzá egy kis kefe, esetleg némi víz, viszont a vegyi anyagokat kerülni kell mindenképp, mert az bizony roncsolja a bársonyt. 

Szerencsére a bársony nagyon tartós és ellenálló anyag, ezért a standard, hétköznapi használat aligha viseli meg, így nem kell attól tartanod, hogy csak ideig-óráig lesz a bársony étkezőszéked szép és puha.

Keresd meg a saját stílusod!

A bársony már önmagában egy nagyon nagyszerű anyag, hiszen az anyag a természetes bolyhosodás miatt nagyon szórakoztató mintákat és kontrasztokat tud produkálni. Ezt a nagyszerűséget emeli tovább a kükönféle szín- és formavilág, amelynek köszönhetően akár a letisztult stílus, akár az elegáns, akár az extravagáns stílusok kedvelői is megtalálják a számukra tetszetős darabot, amely a legunalmasabb étkezőt is kiemelkedően mozgalmassá teszi!

Dobd fel az étkeződet bársony étkezőszékekkel, és töltsd a hűvös őszi estéket finom ételekkel, forró italokkal és kitűnő társaságban!

Ez a cikk szponzorált tartalom. Kattintson ide, ha Ön is kipróbálná ezt a népszerű hirdetési formát. A hivatalos, auditált mérések szerint a Like Company hírportáljait a forgalmas napokon 600 ezer ember olvassa.