Az egyenes farmer egy olyan alapdarab, amely számos kombinációval párosítható. Ehhez a felülvizsgálathoz a legsokoldalúbbakat választottuk ki – különböző stílusokban és különböző helyzetekre.

Az egyenes farmer egy szezonális klasszikus, amely mindig szerepel a farmer trendek listáján. Amellett, hogy időtlen, az egyenes farmer a legjobban kiemeli a sziluettedet, és mindenki számára tökéletes. A sziluett hasonlósága ellenére az egyenes szárú farmerek lehetnek hosszúak vagy rövidek, magas, közepes vagy alacsony szabásúak, különböző zsebhelyzetekkel és szegélyekkel. Még a lábszár szélessége is változhat – a színről és a kivitelről nem is beszélve.

Az egyenes szárú farmerek másik előnye, hogy remekül alkalmazhatók réteges öltözködéshez. Nézz meg néhányat a legsokoldalúbb fazonok közül ebben az áttekintésben – és próbáld ki őket újra kedvenc egyenes farmereddel.

Egyenes farmer és póló

Az egyenes farmer és a póló az egyik legegyszerűbb és legsokoldalúbb lehetőség, mégis máshogy nézhet ki. Ez elsősorban magától a ruhadarabtól függ – lehet lazább vagy testhezállóbb, laza vagy eredeti. Például edzőcipővel vagy tornacipővel és egy kényelmes hátizsákkal a kép nyugodt és kényelmes lesz, és modell cipővel sarkú cipővel és egy kis kézitáskával – fényesebb és figyelemfelkeltőbb. Az egyenes farmernadrággal kombinált inget minden esetben betűrve kell viselni – így harmonikusabb arányokat teremt az alaknak, és kiemeli a derekat.

Egyenes farmer és fehér ing

Kék vagy kék, egyenes farmer fehér inggel – modern klasszikus. Nem valószínű, hogy a következő években kimegy a divatból! Ez a kombináció – az előzőhöz hasonlóan – többféleképpen kezelhető. Párosíthatja például nyugodt és elegáns, lapos sarkú cipővel, például loafersszel vagy férfias stílusú csizmával: elegáns és kényelmes megjelenést kap, amely közel áll a smart-casualhoz. A tornacipővel és a nyakában lévő sállal ez a szett egy csipetnyi párizsi stílusra tesz szert. Ha pedig érdekes tűsarkú cipővel és fényes táskával egészíted ki, ilyen ruhában mehetsz a buliba! Akárcsak a póló, az ing egyenes farmerrel is jobban mutat betűrve.

Egyenes farmer és blúz

Egy elegáns blúz viselése egy egyenes farmerrel megadja az egész outfitnek az alkalmi megjelenést! Ez a megjelenés egy partira is tökéletes lenne – különösen, ha hozzáillő cipővel és táskával párosítod. Ez a változat is jó lenne egy randira, egy kávézóba vagy bármilyen más hasonló alkalomra.

Egyenes farmer, blézer vagy kabát férfi ruházat ihlette módon

A farmer egy blézerrel vagy kabáttal férfiasan segít egy kényelmes és laza, összeszedett megjelenést létrehozni. Ez egy nagyszerű megjelenés az irodában, ahol laza öltözködési szabályok vannak érvényben, vagy például egy munkahelyi megbeszélésen. És kényelmes sportcipővel ez a szett egy városi sétához is jó lenne.

Egyenes farmer és fekete garbó pulóver

Egy másik időtlenül sokoldalú megjelenés: fekete garbó és kék vagy kék egyenes farmer. Ez a szett másképp nézhet ki, és mindenekelőtt a farmer miatt: a lazább változathoz válasszon egy klasszikus modellt, és egy érdekes pár, például egy szokatlan kivitelű vagy eredeti szabású farmer https://shopsy.hu/noi-bo-szaru-farmerek segít a figyelemfelkeltő megjelenésben. Bárhogy is legyen, egy fekete garbó elegáns szigorúságot kölcsönöz a szettnek – ezt a hatást fokozhatja a hozzá illő cipő és táska.

Ez a cikk szponzorált tartalom. Kattintson ide, ha Ön is kipróbálná ezt a népszerű hirdetési formát. A hivatalos, auditált mérések szerint a Like Company hírportáljait a forgalmas napokon 600 ezer ember olvassa.