Ha mobilokról beszélünk, valószínűleg mindenkinek megvan a kedvenc márkája: van, aki egy tusfürdő vagy sampon esetében is ragaszkodik a jól megszokotthoz, ne csodálkozzunk hát azon, hogy ez a telefonok tekintetében is így van.

Az is dicséretes dolog, hogy némely gyártó – így például a Samsung is – olyan készülékeket is ad ki, melyeket kimondottan a rajongóinak tervez. Erre példa a CoolMobile.hu Samsung Galaxy S kategóriájában is megtalálható Samsung Galaxy S21 FE 5G okostelefon.

Az FE (Fan Edition) jelzés arra utal, hogy célzottan a márkahű vásárlóknak állították össze a készüléket. Megvan benne minden, ami a csúcskategóriás telefonokban is, igaz kicsivel gyengébb minőségben, így ennek megfelelően jóval kedvezőbb áron kapható. Nézzük is, hogy miket tud ez a telefon!

A megbízhatóság fontos

Elsősorban a megbízhatóság miatt választanak az emberek Samsung-készülékeket, és azok, akik vezető márkát keresnek, de nem akarnak iPhone-t vásárolni, nem is találhatnak jobbat a dél-koreai gyártó termékeinél.

Bár a Samsung Galaxy S21 FE 5G 2022 januári megjelenése óta kikerültek már a piacra újabb Samsung-telefonok is, érdemes elgondolkodni e termék megvásárlásán. Egyrészt jóval kedvezőbb áron érhető el, mint a legújabb modellek, másrészt valóban nagyon praktikus, jól felszerelt telefonról van szó.

128 GB belső tárhely és 6 GB RAM áll rendelkezésre, de a CoolMobile.hu oldalán 8/256 GB-os verzióban is elérhető a készülék.

A legfőbb érv mellette, hogy Dynamic AMOLED 2x kijelzővel rendelkezik. Ennek átmérője épp megfelelő méretű: 6,4 hüvelyk. Ami a megbízhatóság szempontjából szintén lényeges: az előlapja Gorilla Glass Victus üvegből készült, melynek köszönhetően kisebb esély van arra, hogy az üveg betörjön. A védelem érdekében persze érdemes tokot, fóliát is rendelni a készülékhez.

Fotózni is öröm ezzel a telefonnal

Mivel sokak számára az egyik legfontosabb dolog egy új telefon vásárlásakor, hogy mennyire jó fotókat készít az eszköz, vizsgáljuk meg, mire képes a Samsung Galaxy S21 FE 5G készülék!

Három kamera is található a hátlapján: két darab 12 MP-es (széles és ultraszéles látószögű) és egy 8 MP-es (telefotó). Ami viszont szinte egyedülálló: előlapi kamerája 32 MP-es, így kiváló minőségű szelfiket lehet vele lőni. Éjszakai módban is remek képek készülhetnek.

És vajon mire jó a beépített 30x-os Space Zoom? Ennek segítségével a távolabbi dolgokat is közelebb hozhatod, például videózhatsz a hátsó sorból is egy koncerten.

Gyors működés, gyors töltés

A 8 magos processzor és az 5G segítségével minden gyorsan működtethető ezen a telefonon, de ugyanilyen gyors a töltési sebesség is. A 4500 mAh-s akkumulátor eleve nagy teljesítményű, de amikor szükséges, akár fél órán belül is életet lehelhetünk a telefonba: 50%-osra tuningolhatjuk fel a telefon kapacitását ennyi idő alatt. A készülék a vezeték nélküli gyorstöltést is támogatja.

Ha Samsung-rajongóként kedvet kaptál a Samsung Galaxy S21 FE 5G okostelefon beszerzéséhez, keresd fel a CoolMobile.hu oldalát!

Ez a cikk szponzorált tartalom, megrendelő: coolmobile.hu

Az auditált mérések szerint havonta átlagosan 12 millió alkalommal kattintják az olvasóink Like Company Kft hírportáljait. A támogatott cikkek egy hónapig címlapon vannak, így a partnereink reklámjait tényleg nagyon sokan látják, ezért hatásosak. Kattintson ide, ha Ön is kipróbálná ezt a népszerű hirdetési formát.