Megint szerelmes Fazekas Vivien, Molnár Gusztáv volt felesége. Ráadásul nem is akárki személyében talált rá a szerelem, Vivien új párja ugyanis Guszti egyik gyerekkori barátja.

Gusztáv alkoholproblémái

Molnár Gusztáv és Fazekas Vivien válásának híre néhány hónappal ezelőtt bejárta a magyar médiát, mint kiderült a színész súlyos alkoholproblémákkal küzd, az elvonót is többször megjárta. Vivien sokáig küzdött a házasságáért, ám egy idő után be kellett látni, a lehetetlennel próbálkozik. Gusztáv jelenleg elvonón van, Vivienre pedig újra rátalált a szerelem. A BudaPestkörnyeke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Már szeptember óta együtt vannak

Vivien és Gergő már tavaly szeptember óta egy párt alkotnak, ám eddig nem álltak nyilvánosság elé. A páros már régóta ismeri egymást, hosszú ideig csak jó barátok voltak, az pedig mindkettőjüket váratlanul érte, hogy ez komolyabbra fordult.

A Budapest és Környéke hírportált az erősebb napokon már százezrek olvassák. Olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint a Telex, Origo, Index, Blikk, az RTL és a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most te is minket olvasol!

Nehéz időszak

Vivien most úgy érzi az elmúlt időszak nehézségei után megérdemelte, hogy végre rátaláljon a boldogság. „Végre úgy érzem, egy olyan ember van vagy lesz mellettem, aki támogat, mellettem áll, aki szeret és elfogad olyannak, amilyen vagyok, egyáltalán nem akar megváltoztatni” – mondta a Fókusz riportjába Vivien.

Guszti is tud róla

A pár egyébként Gusztinak is beszámolt a kapcsolatukról, aki állítólag cinikusan reagált minderre. A szerelmesek között mindennek ellenére hatalmas az összhang, már a közös jövőt tervezik, sőt családot is alapítanának, már azt is kitalálták, mi lesz a kislányuk neve, már ha lány lesz.

Minden stimmel

„Mindig mondták, hogy az ember életében eljön majd az a személy, akivel tényleg minden stimmel. Talán egy ilyen van. Én úgy érzem, Viviben találtam ezt meg.”

Nem rövid távra terveznek

„Így, 35 évesen, az ember már nem rövid távra, egyik napról a másikra tervez. Természetesen szeretnék mindent, ami egy egészséges kapcsolatba beletartozik” – mondta a riportban Gergő. A BudaPestkörnyeke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

A riport itt nézhető vissza:

Kapcsolódó:

Drámai őszinteséggel beszélt kisbabája elvesztéséről Molnár Gusztáv volt felesége: Fazekas Vivien állítja, mindenről a színész tehet

Kiemelt kép: Fazekas Vivien és Gergő – Forrás: RTL Klub