Viktoria éppen ajándékokért ment, amikor egy szembejövő autó megcsúszott és belerohant az ő autójába. Azonnal életét veszítette. Férje azt mondta, nekik már nincs ünnep.

Vele álmodnak

„(A kisfiam) pont minap mondta tegnapelőtt, hogy az anyával álmodtam, hogy a balesetben életben maradt, nem halt meg. De ilyen álmom már nekem is volt, de szerintem a családból mindenkinek, hogy ő hazajött, és nincs semmi baja” – mondta el az RTL híradónak az a férfi, akinek felesége december 24-én egy szörnyű balesetben hunyt a 9. kerületben a Soroksári úton. A BudaPestkörnyeke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Épp a fát díszítették, amikor rendőrök hozták a szörnyű hírt

Mint akkor beszámoltunk róla, a Hentes utcai kereszteződésében egy autó nekicsúszott a nő járművének. Viktória, a baleset áldozata éppen kisfia ajándékával tartott hazafelé, amikor baleset érte. Az édesapa közös gyermekükkel, Ábellel pedig a karácsonyfát diszitette, amikor megtudták a rettenetes hírt.

A Budapest és Környéke hírportált az erősebb napokon már százezrek olvassák. Olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint a Telex, Origo, Index, Blikk, az RTL és a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most te is minket olvasol!

Nem lesz jobb

Szabó Kálmán azt mondta, a kisfia nagyon várja a karácsonyt, emiatt ünnep „hát gyerek és nem vegye el tőle az ember, de szerintem nekünk a családból a felnőtteknek ez már többet nem lesz ünnep.” Megjegyezte, mindenki azt mondja, hogy egy ilyen tragédia után, hogy az idő majd meggyógyít, de ő pont az ellenzkezőjét érzi.

Mindent ketten oldottak meg

„Ahogy megy az idő, egyre nehezebb, egyre jobban hiányzik a párom, hiányzik a kisfiamnak az édes anyukája. Ugye mi egy test, egy lélek voltunk, mindent együtt oldottunk meg. Tehát bármilyen probléma volt, ha őneki, akkor énhozzám, és akkor, ha énnekem ővele, tehát mi ketten oldottunk meg mindent. És egyszerűen hiányzik, hiányzik ő nagyon mellőlem” – fogalmazott könnyeivel küszködve.

Nem lehet megbocsátani

Hozzáfűzte, nem is azt érzi, hogy más társ kellene, „őt szeretném, ha lehetne bárhogy megoldani, hogy visszakapjam”, mivel neki Viktória volt a nagy szereleme, az igazi társa, aki azonban pótolhatatlan. „Mondhatom azt, hogy megbocsájtok, de ezt nem lehet megbocsájtani” – szögezte le.

Fia egy éve pszichológushoz jár

Szabó Kálmán azt hiányolja, hogy legalább egy bocsánatkérő emailt írhatott volna a baleset okozója, vagy bármilyen módon kereshette volna őket, de ez nem történt meg. Fia egy éve most már pszichológushoz jár folyamatosan, s próbálja meg feldolgozni a történteket.

Leszakítják a fél testedet, kitépik a szívede

„Most is pont valamelyik nap megint mondta, hogy hát olyan jó lenne, ha itt lenne az anya. Úgy hiányzik az anya. Igen, az embernek van mély gyász, mély fájdalom, meg sajnálat a másik iránt, de addig, amíg nem veled történik meg, addig nem tudod, hogy ez milyen érzés, hogy leszakítják a fél testedet, kitépik a szívedet, tehát ez egyszerűen (…) feldolgozhatatlan ez az egész dolog” – jelentette ki. A BudaPestkörnyeke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

A felkavaró nyilatkozat itt tekinthető meg

<div style="width: 100%; height: 0px; position: relative; padding-bottom: 56%;"><iframe src="https://embed.rtl.hu/embed/2017184?autoplay=0" frameborder="0" allowfullscreen="true" style="width: 100%; height: 100%; position: absolute;"></iframe></div>

Kiemelt képünk a baleset után készült, fotó: BudapestKörnyéke.)