Kóbor János családja teljes hírzárlatot rendelt el a koronavírussal fertőződött zenész állapotáról. Sajtóhírek szerint azonban a zenészt átszállították egy másik kórházba.

Átvitték egy másik kórházba

A koronavírusban szenvedő Kóbor Jánost átszállították egy másik kórházba – tudta meg a Blikk. A zenészről a napokban derült ki, hogy őt is megfertőzte a vírus. Az Omega frontembere korábban arról beszélt, hogy ő nem veszi fel az oltást. A BudaPestkörnyeke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

A betegség

Egy héttel ezelőtt kellett volna részt vennie egy televíziós felvételen Kóbor Jánosnak, de szinte az utolsó pillanatban lemondta azt. Valószínűleg már nem érezte jól magát – mondta korábban Benkő Balázs, az Omega néhai billentyűsének, Benkő Lászlónak a fia.  

Köszönjük a napi 335 ezer érdeklődő olvasónknak, hogy a BudaPestkörnyéke.hu Magyarország TOP legolvasottabb hírportáljai közé került. Részletek itt. Közben a holnapi és mai programajánlónkat ide kattintva éred el!

 

 

Felesége vitte kórházba

Az Omega frontembere törökbálinti otthonában lett rosszul, a felesége vitte egy klinikára ahol bent tartották. Az együttes Facebook oldalán azt írta: „Mecky kedden este kórházba került. Az állapota változó, de a család kérésére szeretnénk tartózkodni a részletektől. Mindent megtesznek érte, hogy újra köztünk lehessen”.

Aggódnak érte a rajongók

A zenészért nagyon aggódnak a rajongók, a poszt alatt több százan kívántak neki jobbulást és mielőbbi felépülést. A BudaPestkörnyeke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Imádkoznak érte

Az egyik hozzászóló ezt írja: „Mondjátok el neki, hogy minden Omega rajongó egy emberként imádkozik érte, hogy minél hamarabb felépüljön! Ez a sok-sok ember talán erőt ad neki! Kitartás!”

Hírzárlatot rendelt el a felesége

„Nagyon erős nő, aki mindent kézben tart, de nem csoda, hogy most fél. A férje a mindene, és aggódik az egészségéért. Nagyon reméli, hogy Mecky hamarosan felépül, és otthon lehet velük. A hírzárlatnak egyetlen oka van: Zsóka nem szereti, ha negatív gondolatok veszik őket körbe. Mindig is azt vallotta, pozitívan kell gondolkodni, nem szabad a rossz dolgokat bevonzani” – mondta a Blikknek a család egyik ismerőse.

Az Omega két tagját is elvesztette tavaly

Az Omega zenekart tavaly több tragédia is érte: hosszú betegség után elhunyt az együttes billentyűse Benkő László. Pár napra rá pedig újabb gyászhír érkezett: meghalt Molnár Tamás, az Omega basszusgitárosa.

Számos zenész esett át a koronavíruson, Pataky Attila nagyon megszenvedte

Itt a BudapestKörnyéke.hu oldalán is beszámoltunk róla, hogy koronavírusos volt Pataky Attila, az EDDA frontembere is. A zenészt nagyon megviselte a betegség, sőt a fertőzés utóhatásait a mai napig érzi.

Balázs Fecót legyőzte a betegség

A legendás zenész egy évvel ezelőtt hunyt el, a koronavírus fertőzés következtében. Mint azt lapunk is megírta barátai féltették és figyelmeztették Balázs Fecót, hogy vigyázzon magára, mert elkaphatja a koronavírust, de Fecót hajtotta a zene és a színpad. 

Halála előtt még a Sztárban Sztár műsorában lépett fel

Balázs Fecó néhány héttel a halála előtt a Sztárban Sztár színpdán lépett fel, erről akkor LikeNews hírportál is beszámolt. Mint írták az utolsó adás egyik meglepetésvendégeként lépett színapdra Balázs Fecó, aki DR BRS-el és Berkes Olivérrel adta elő az Évszakok című dalának feldolgozását, azonban Béres Attila nem volt ott személyesen a studióban, ugyanis ő és az egész családja elkapta a koronavírust, jelentették be a Sztárban Sztár adásában.  A BudaPestkörnyeke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Kiemelt kép: Kóbor János