Négygyerekes családanya égett halálra Érden. A lángok kedden este csaptak fel, végül a nőt csak a tűzoltók tudták kihozni, de hiába küzdöttek az életéért, a kórházban meghalt.

Kigyulladt egy ház Érden

Kigyulladt egy családi ház kedd este Érden. A füst az egész utcát beborította, az egyik szomszéd  szerint az utcán szinte semmit nem lehetett látni. A BudaPestkörnyeke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

A gégéje sérült

„Mondták, hogy gégéje el volt égve, biztos a füsttől, egy bugyiban hozták ki” – mondta az egyik szomszéd a Tényeknek.

Köszönjük a napi 335 ezer érdeklődő olvasónknak, hogy a BudaPestkörnyéke.hu Magyarország TOP legolvasottabb hírportáljai közé került. Részletek itt. Közben a holnapi és mai programajánlónkat ide kattintva éred el!

 

 

Ez is érdekelhet

Elütöttek egy nőt a zebrán, úgy az aszfalthoz csapódott a feje, hogy mentők vitték kórházba

Féltek, hogy a szomszéd ház is kigyullad

A szerencsétlenül járt asszony közvetlen szomszédja azt mondta, hogy olyan hatalmas lángokkal égett az épület, attól tartottak, hogy az házukra is átterjes.

Egyedül volt otthon az áldozat

Az áldozat férje és négy gyermeke éppen nem volt otthon. Egy hátsó épületből egy házaspárt mentetettek ki a tűzoltók.

A terasz is égett

Csámpai Attila, a Pest Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság szóvivője azt mondta, amikor a tűzoltók kiértek a helyszínre, égett a terasz teteje, illetve egy szoba már teljesen lángokban állt.

Egy cigitől gyulladhatott ki a ház

A házban a tűzoltók megtalálták az asszonyt, aki akkor már eszméletlen állapotban volt. Kórházba szállították, de már nem tudták megmenteni az életét.

Ez is érdekelhet

Koronavírusban elhunyt Pásztor Béla, Veresegyház polgármesterének felesége, fiúk is elkapta a vírust, aki egyébként Erdőkertes első embere

Lakhatatlan lett az épület

A tüzet valószínűleg egy égve maradt cigaretta okozta. A ház lakhatatlan lett, a négy gyermeket egyelőre rokonoknál helyezték el.  A BudaPestkörnyeke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Kiemelt kép: helyszíni felvétel – Forrás: katasztrofavedelem.hu