Súlyos baleset történt az M2-es autóúton Vác térségében kedd délután, a forgalmat megállították. Meghalt egy férfi, miután autója egy kamionnal ütközött. A  személyautót vezető fiatal férfi szándékosan csapódhatott a kamionba, ismerősei szerint szerelmi bánata miatt akart véget vetni az életének.

Kamion és autó ütközött

Karambolozott egy személyautó és egy kamion az M2-es autóúton, Vác térségében, a 37. és a 38. kilométer között. Egy embert a műszaki mentést végző váci és fővárosi hivatásos tűzoltók emelnek ki a személygépkocsiból. A munkálatokat, amelyeket a váci önkéntes tűzoltók is segítenek, a Pest vármegyei katasztrófavédelmi műveleti szolgálat irányítja. A helyszínen vannak a mentők is. Az érintett útszakaszt teljes szélességében lezárták.

Meghalt a sofőr

Az M2-es autóút vaci elkerülő szakaszán, a gödöllői és a rádi lehajtók között személyautó frontálisan kamionba rohant, az autót vezető férfi életét vesztette. A forgalmat még legalább 1-2 órán keresztül Vácon keresztül terelik.  A Budapest és Környéke hírportál legfrissebb híreit ide kattintva éred el! A Facebookon már 254 ezernél is többen követnek minket.

A Budapest és Környéke hírportált az erősebb napokon már százezrek olvassák. Olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint a Telex, Origo, Index, Blikk, az RTL és a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most te is minket olvasol!

Helyszíni felvétel

Forrás: MTI/Mihádák Zoltán

Nagyon gyorsan hajtott

„Én hívtam ki egy másik sráccal a mentősöket, rendőrt stb szaladtunk oda de sajnos esélye sem volt… részvétem a családnak!  Megint egy értelmetlen halál” – írta az egyik arra autózó, aki szerint 130-140-vel előzte a sort a későbbi áldozat.

Szakított a barátnővel

Egy másik hozzászóló azt írja a Facebookon „Most érettségizett volna és szakított vele a barátnője, ezért leírt egy üzenetet és bele rongyolt egy ártatlan kamionsofőrbe, úgy hogy 11:50 – kor a legnagyobb forgalomba van az a szakasz! Mi takartuk le szerencsétlent nem értem minek kell egy ilyet csinálni….”

Helyszíni felvétel

Forrás: MTI/Mihádák Zoltán

Egy terhes nő is arra autózott

„A szülőket és a családot eszméletlenül sajnálom, de minket is sajnáltak volna, ha 5 másodperccel később jövünk és ne adja Isten bármi is történik a párommal. Vagy a kisbabánkkal a szíve alatt….” – ez is egy segíteni próbáló autós írta a közösségi oldalon.

Részvét a családnak

„Lányom osztálytársa volt.  Igazatok van és hálát adhatunk, hogy másnak nem lett baja!  Nektek sem!  De a szülőkre és hozzátartozókra is tekintettel kell lenni most…Nyugodjon békében, a családnak nagyon sok erőt és őszinte részvétünk…Fiatal volt, előtte az élet!”  A Budapest és Környéke hírportál legfrissebb híreit ide kattintva éred el! A Facebookon már 254 ezernél is többen követnek minket.

Ha segítség kell

Ha ön is úgy érzi, segítségre lenne szüksége, tárcsázza a krízishelyzetben lévők részére rendszeresített, ingyenesen hívható 116-123-as telefonszámot, akár mobiltelefonról is!

Kiemelt kép: helyszíni felvétel – Forrás: MTi/Mihádák Zoltán