Egy villamos és egy személyautó karambolozott Angyalföldön kedd reggel 9 óra körül. A főváros 13. kerületében a Béke utcában, a Dolmány utcánál történt az ütközés. Az autós forgalmat korlátozták, a villamosok pedig egyáltalán nem közlekednek a mentés ideje alatt.

Autó és villamos ütközött

Az Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság információ szerint egy villamos és egy személyautó karambolozott Angyalföldön kedd reggel 9 óra körül. A főváros 13. kerületében a Béke utcában, a Dolmány utcánál történt az ütközés. Az autós forgalmat korlátozták, a villamosok pedig egyáltalán nem közlekednek a mentés ideje alatt. A BudaPestkörnyéke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Már zajlik a mentés

A Béke utcában történt balesethez már megérkeztek a fővárosi tűzoltók, akik megkezdték a műszaki mentést. Arról, hogy az ütközés során történt-e személyi sérülés, egyelőre nem érkezett információ.

A Budapest és Környéke hírportált az erősebb napokon már százezrek olvassák. Olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint a Telex, Origo, Index, Blikk, az RTL és a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most te is minket olvasol!

Elütött egy gyalogost a villamos

A BudaPestkörnyéke.hu adott hírt arról, hogy vasárnap este Budapest 13. kerületében baleset történt. Az Árpád híd felé vezető oldalon elgázolt egy embert a villamos. Azt egyelőre nem lehet tudni, hogy ki tehető felelőssé a baleset miatt. Egyelőre nem érkezett hír az elgázolt gyalogos állapotáról sem. Mindössze annyit lehet tudni, hogy segítség nélkül ki tudott mászni a szerelvény alól.

A tűzoltók kezdték meg a műszaki mentést

A budapesti hivatásos tűzoltók hamar a helyszínre siettek, hogy megkezdjék a mentést. Az eset kapcsán a Bors egyik olvasója készített egy fotót. Ezen látható, hogy a társhatóságok munkatársai is ellepték a környéket.

Egy idős nőt halálra gázolt a 2-es villamos

Augusztusban is történt egy villamosbaleset a fővárosban. Budapest 5. kerületében, a Fővám téri megállóban következett be a tragédia. A vezető azt állította, műszaki hiba miatt nem tudott lefékezni.

Elszabadult a szerelvény

Az elszabadult villamos keresztülhajtott a megállón, majd a Belgrád rakpart felé ment. Egy idős nő a Közvágóhíd felé tartó villamosra szeretett volna felszállni. A síneken átvezető járdaszakaszra lépett az asszony, amikor megtörtént a baj.

Elsodorta a villamos

A villamos ezt követően elsodorta az asszonyt. Végül a szerelvény a Havas utcai jelzőlámpás kereszteződést követően állt meg. A sínek közé zuhant asszony rendkívül súlyos sérüléseket szenvedett.

Küzdöttek az életéért

A nő életéért egy órán át küzdöttek a mentők. Erőfeszítéseik azonban hiábavalónak bizonyultak, az asszony életét vesztette. A villamoson senki sem sérült meg.

Sokkos állapotba került a villamos vezetője

Az esetet követően a villamos vezetője sokkos állapotba került. Arra a kérdésre sem tudott felelni, hogy használt-e hangjelzést. A környéket rendőrök lepték el, a villamosok jó ideig nem közlekedtek a Boráros tér és a Kossuth Lajos tér között. A BudaPestkörnyéke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Kiemelt kép: illusztráció