Az egész ország reménykedett abban, hogy a Budapest Parkos koncert után éjjel hazainduló és eltűnt Szűcs Tamás épségben kerül elő. Az ügy tragikus fordulatot vett, miután kiderült, hogy a Dunában talált férfiholttest a menedzseré. Felesége közösségi oldalán megható szavakkal búcsúzik tőle.

Rejtélyes eltűnés

Ahogy a Budapestkörnyéke.hu hírportálon elsők között beszámoltunk róla, a Pátria Nyoma termelési igazgatójának holtteste került elő október 30-án a Dunából. Szűcs Tamás szeptember utolsó napjaiban ment el bulizni a Budapest Parkba. Onnan elindult haza, ám rejtélyes körülmények közt kámforrá vált. A BudaPestkörnyeke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Megható sorok

Szűcs Tamás felesége így búcsúzik közösségi oldalán férjétől: “Kerestelek a világ végén a földön, s az égben, de nem lelek most fényt a kékben…mert ahogy akkor is, s mindennek a kezdetén, most is ott ülsz szívemnek minden apró szegletén.”

HOPPÁ! A forgalmas napokon már 300 ezren olvastok minket! Ezzel Magyarország Top 15 hírportálja közé került a BudaPestkörnyéke.hu! Olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint az Origo, Index, Telex, Hvg, Blikk, 24.hu vagy az RTL KLUB és a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most Te is minket olvasol! Részletek itt.

Apósa is megszólalt

„Most mindazokhoz szólok, akik Tamás felkutatásának ügyében, egy emberként mozdultak meg, és forgatták fel velünk együtt a magyar média berkeit. Kerestük Tamást, és megtaláltuk. Sajnos nem úgy, ahogy szerettük volna” – fogalmazott a férfi apósa.

Köszöni a segítséget

Hozzátette: „hogy ennek mi a valódi oka, azt kár boncolgatni, hiszen a végeredményen mit sem változtat. Köszönet minden jó szóért, együttérzésért. Eddig erre volt szükségünk.”

Béke és nyugalom

„Ezután viszont a béke, és nyugalom, amire vágyunk. Zajos volt a kutatás, legyen csendes a vége. Köszönöm a Szűcs és a Szabó család nevében a sok segítséget! A többi néma csend” – zárultak Tamás apósának sorai a Life.hu cikke szerint.

Nem egyedül bulizott

Tamás két barátjával ment el a Sofi Tukker zenekar koncertjére. Videókat, képeket küldött, amelyek azt bizonyították, remekül érzi magát.

Nem járt a hídon

Innentől kezdve a sötétben tapogatózunk, ugyanis a Rákóczi hídon a térfigyelő kamerák nem rögzítettek egy gyalogost sem, így jó eséllyel nem is járt ott.

Nem tudni, mi történt

A rendőrség közleményéből nem derül ki, hogyan zuhanhatott bele Tamás a folyóba. Egy biztos, amikor elhagyta a Budapest Parkot, akkor megpróbált leinteni egy taxit, amely nem vitte el őt budai lakására.

Egyértelmű volt, hogy nincs életben a férfi

„Négy-öt méterre volt tőlünk, és a ruházat alapján – ami nagyon szennyezett volt – látszott, hogy nem egy utcán élő emberről lehet szó” – fogalmazott a holttestet megtaláló horgász a Blikk kommentszekciójában.

Sokkos állapotban van

“Mivel külföldön élek és ott is dolgozom, így ez volt az idei harmadik horgászat. Gyermekkori barátokkal ülünk össze ilyenkor. Az eset óta nem nagyon tudok aludni. Amiatt, hogy valakinek a szeretett hozzátartozója volt, és ilyen körülmények között hunyt el. Elég mély nyomot hagy ez az emberben!” – tette hozzá. A BudaPestkörnyeke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Kiemelt kép: Szűcs Tamás