November 17-én rendezik meg a Hotel Kempinskiben a Dubai Konferenciát. Ha vállalkozást nyitnál az Egyesült Arab Emirátusokban, vagy optimalizálnád az adódat, mindenképpen ott a helyed. Sok titokra fény derül, a sikeres vállalkozók nem hagyhatják ki ezt a lehetőséget.

Máshol nem elérhető információk

Ezen a zártkörű üzleti konferencián olyan dolgokat fogsz megtudni az Egyesült Arab Emírségekről, amiket az interneten nem találsz. 12 éve az Emirátusokban élő Szabó Kinga Judit, illetve 2 kormányzati tisztviselő utazik Budapestre és adja át a kulcsfontosságú információkat.

Milliókat bukhatsz, ha nem figyelsz rájuk

Elmondják azokat a lényeges dolgokat, amelyeket ha nem tartasz be, akkor milliókat bukhatsz. Elárulják azokat a fontos információkat, amivel felgyorsíthatod és lényegesen kedvezőbb árúvá teheted az emirátusi piacra lépésed. Ha most még nem tervezed az emirátusokba való kilépést, akkor is kapni fogsz olyan tudást és technikákat, amik megkönnyíthetik más országokba való indulásod.

A Budapest és Környéke hírportált az erősebb napokon már százezrek olvassák. Olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint a Telex, Origo, Index, Blikk, az RTL és a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most te is minket olvasol! A legfrissebb cikkeinket ide kattintva éred el!

Pénz maradhat a zsebedben

Beszélni fognak arról, hogy miért érdemes Dubaiban céget alapítani, milyen az adókörnyezet és ezzel mennyi pénz maradhat évente a zsebedben. Bemutatnak néhány esettanulmányt az elmúlt évekből, amikből ötleteket meríthetsz.

Teljesen más, mint Európa

Mik a legnagyobb akadályai annak, hogy akár azonnal kikerüljön a terméked, szolgáltatásod? A legnagyobb probléma általában az, hogy az Emirátusok teljesen más, mint Európa. Nem úgy működik egy Dubai-i vállalkozás felfuttatása, mint egy budapestié. Az Emirátusokat más üzleti szokások, kultúra, gazdaság, PR, marketing és sales kommunikáció jellemzi. Ha egy olyan üzletember, aki ezeket nem ismeri jól megpróbálja bevezetni a termékét, könnyen akkora falakba ütközik, amiket csak hosszú évek munkájával és sok-sok (tíz)millió forint elégetésével tud csak kiváltani. Arról nem is beszélve, hogy ennyi távollét közben mi történik az otthoni cégével?

Optimális megoldás

„Az Egyesült Arab Emírségekben adómentes társaságok létrehozásával támogatjuk ügyfeleink adóoptimalizálási törekvéseit, hogy legálisan minél több profitot relizálhassanak. Cégünk segítségével kialakíthatja az adózásilag legkedvezőbb vállalati struktúrát, amely egyrészről megvédi a tulajdonost, másrészről pedig lehetőséget teremt arra, hogy a lehető legoptimálisabban strukturálja adóit” – mondta portálunknak a konferenciát szervező Beacon vállalat munkatára, Arnhoffer Cintia.

Sokat segítenek

Mint mondta: a gyorsaság mellett kiemelten fontosnak tartják, hogy teljes körűen személyre szabott szolgáltatásokat kínáljanak. 2014 óta segítik a vállalkozókat és cégtulajdonosokat, hogy az Egyesült Arab Emírségekben adómentesen működő cégek létrehozásával új nemzetközi piacokra terjeszkedhessenek. További részletek a konferenciáról és a dubai cégalapításokról az alábbi linken érhetők el: beaconuea-hu.com, dubaikonferencia.hu.

Kiemelt kép: Dubai – Lake Jumeriah – Fotó: BPK