Tárnokon a Heinrich Antal házban a Nehéz című előadás kerül színre. A Liszt Ünnep keretében a Nemzeti Énekkart hallhatjuk a Párizsi Nagyáruházban. A Dunán ringó hajóról koktéllal a kézben csodálhatjuk meg a fővárost. A Nyúlon túl című festménykiállítás az Erzsébetligeti Színházban a képzőművészet rajongóinak szívét dobogtatja meg.

Nehéz előadás Tárnokon

A Heinrich Antal házban Tárnokon este a Nehéz című előadás kerül színre, főszerepben: Mucsi Zoltánnal.

Főszerepben: Mucsi Zoltán

Köszönjük a napi 335 ezer érdeklődő olvasónknak, hogy a BudaPestkörnyéke.hu Magyarország TOP legolvasottabb hírportáljai közé került. Részletek itt. Közben a holnapi és mai programajánlónkat ide kattintva éred el!

 

 

Dante a Párizsi Nagyáruházban

19:30-tól a Párisi Nagy Áruházban DANTE 700 – A NEMZETI ÉNEKKAR KONCERTJE a Liszt Ünnep keretében. A Nemzeti Énekkar hazai és külföldi zeneszerzők kóruskompozícióival tiszteleg Dante öröksége előtt, műsorukon négy ősbemutató is hallható lesz.

A Nemzeti Énekkar a Liszt Ünnepen

Közreműködik: Mécs Károly

Az est során elsősorban az Isteni színjáték részletei nyomán írt művek csendülnek fel, a darabok között pedig Dante szonettjeiből hallhatunk néhányat Mécs Károly előadásában. Közreműködik: Bizják Dóra – zongora, és a Nemzeti Énekkar, karigazgató: Somos Csaba.

Koktél – és sörhajó a Dunán

Csodálja meg Budapest panorámáját a Dunáról, egy hűsítő itallal a kezében! Koktélhajó a Dunán. A kétórás út során kellemes koktélokat vagy finom söröket kóstolhatunk, miközben elénk tárul a főváros szépsége.

Parafrázisok festményeken

A nyúlon túl – Salfay Tibor festő kiállítása az Erzsébetligeti Színházban

A mátyásföldi Erzsébetligeti Színház kamaratermében november 14-ig látható Salfay Tibor kiállítása. A Pannónia Filmstúdió animációs háttérfestője az igazi a festészettel csak 2003-ban kezdett el foglalkozni. A parafrázisok festése régóta foglalkoztatja és az animációs szakma nagy öregjei is bíztatták eme törekvésében.

Ingyenes programajánló

A BudaPestkörnyéke.hu hírportált az akkreditált magyar reklámpiaci mérés (Gemius) szerint a forgalmas időszakokban már naponta 220 ezren olvassák. A programajánlókat tehát nálunk tényleg sokan látják. Jó hírünk van! Ha neked is van programajánlatod, szervezel egy rendezvényt, az éttermed új étlappal rukkolt elő, küld el nekünk az infókat és ingyen megjelentetjük, hogy tényleg sokan tudjanak róla. Fontos és hasznos infók programszervezőknek itt!

Kiemelt kép: Facebook/MucsiZoltán