Az őszből télbe való átmeneti időszak senkinek sem könnyű. A napok rövidebbek és sötétebbek, az időjárás kellemetlenebb, és még olyan kihívásokkal is szembe kell néznünk, hogy a ruhatárunk alkalmazkodjon az évszakhoz… ha pedig nemcsak az évszakhoz, de a friss divathoz is alkalmazkodni akarunk, az még nehezebb feladat. Ezt szeretnénk most megkönnyíteni nektek, és összegyűjtöttük azt a 3 must-have alapdarabot, amit minden férfinak érdemes beépíteni az idei téli ruhatárába. Tarts velünk!

1. Vízálló dzseki

Az ősz és tél találkozása az év legkiszámíthatatlanabb időszaka, ami az időjárást illeti. Mennyire lesz hideg, fog-e esni, egyáltalán milyen csapadékra számíthatunk a nap folyamán? Hogy ne érjenek kellemetlen meglepetések, mi azt tanácsoljuk, hogy egy minőségi, meleg és elsősorban vízálló dzsekit szerezz be erre az időszakra! Nézz körül a Fashion Days férfi kabát kínálatában, ahol számos olyan dzsekit és kabátot találsz, amik egyszerre praktikusak és divatosak!

2. Kényelmes bakancs

Talán mondanunk sem kell, hogy a téli öltözködés kulcsdarabja a megfelelő téli lábbeli, ez az alapja mindennek. Szerencsére a férfi bakancs kínálat már egyre sokszínűbb és változatosabb! Választhatsz sportos és vagány, igazi hó- és fagybiztos bakancsokat, de elegánsabb, szofisztikáltabb darabokat is. A minimalista bokacsizma, az ún. chelsea csizma például tökéletes választás elegánsabb öltözékeid kiegészítőjeként. Érdemes beszerezni egy ilyen lábbelit is, a legzordabb téli napokra pedig választhatsz akár technikai anyagból készült sportos bakancsot. Ilyenek például a Timberland, a Columbia vagy a The North Face lábbelijei, amik havas terepen is megállják a helyüket.  

3. Praktikus táska

A férfi táska sosem könnyű kategória, igaz? Pedig egy férfinak éppúgy szüksége van egy megfelelő méretű táskára, mint egy nőnek, amiben elfér minden, amire szüksége lehet a nap folyamán. Ráadásul ősszel és télen még több dolgot kell magunknál tartanunk: jó, ha van egy plusz pulcsi a táskánkban és természetesen egy esernyő is jól jön. Ilyenkor a legpraktikusabb választás egy hátizsák. Szerencsére már annyi fazon, szín és stílus ál rendelkezésünkre, ha hátizsákot keresünk, hogy könnyedén kiválaszthatjuk a stílusunknak és igényeinknek megfelelőt. Vannak egészen minimalista, letisztult formájú, elegáns hátizsákok is, valamint az időtálló sportos fazonok is töretlenül hódítanak.

Gondold át, mi lenne számodra a tökéletes méret, majd válaszd a téli ruhatárad legtöbb darabjával harmonizáló hátizsákot! 

Ez a cikk szponzorált tartalomKattintson ide, ha Ön is kipróbálná ezt a népszerű hirdetési formát.