Torlódnak a járművek a Budapest környéki utakon. Az Mo-ás autóúton műszaki hibás kisbusz vesztegel.

Adja el az ingatlanát jó áron! Hirdesse a BudaPestkörnyéke.hu portálon az ingatlanát, mutassa meg azoknak, akik pont azért olvasnak minket, mert kiköltöznének a fővárosból és még csak tájékozódnak. Az ingatlanhirdetésekhez sok extrát is adunk, részletek itt!

Az M3-as autópályán Budapest felé az erős forgalom miatt a Mogyoródi szakaszon és az M0-s autóúttól már torlódásra készüljenek!

Az M0-s autóút déli szakaszán, az M5-ös autópálya felé Nagytétény térségében torpan meg a kocsisor, az ellenkező oldalon, az M1-es autópálya felé az M51-es autóúti csomóponttól a Hárosi Duna-hídig kell szakaszos lassulásokra készülni. A 23-as kilométerénél egy műszaki hibás kisbusz  nehezíti a közlekedést. Itt egy sávon halad a forgalom.

Élénk a közelekedés  a főváros felé a 31-es főúton Mendénél és Maglódnál, a 4-es főúton Monor és Üllő között, az 51-esen Dunaharasztinál, a 10-es főúton a solymári körforgalomtól befelé.

Az M2-es autóút forgalma is lelassult Göd és Dunakeszi között, valamint a 2-es főúton is csak araszolnak az autók Dunakeszinél. A 11-es főúton Leányfalu átkelési szakaszán is torlódásra kell számítani.

Kiemelt kép: BudaPestkörnyeke.hu