A Beatrice frontembere, Nagy Feró volt a reggeli Mokka vendége. Kaotikus látvány volt a vele készült beszélgetés, Feró egy szót sem hallott, csak szájról tudott olvasni.

A beszélgetés kissé nehézkessé vált

Nagy Feró a műsor elején elmondta, hogy nem hall rendesen. Ezt már azelőtt jelezte, hogy az első kérdést feltették volna neki a műsorvezetők. A BudaPestkörnyéke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

„Reggelre süket lettem”

„Hangosan kiabáljatok, mert ma reggelre süket lettem. Ez a fülem valamennyire hall, Beethoven is ilyen volt. Szájról is tudok már olvasni ebben az élemedett koromban.”

HOPPÁ! A forgalmas napokon már 300 ezren olvastok minket! Ezzel Magyarország Top 15 hírportálja közé került a BudaPestkörnyéke.hu! Olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint az Origo, Index, Telex, Hvg, Blikk, 24.hu vagy az RTL KLUB és a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most Te is minket olvasol! Részletek itt.

Várja a pápa érkezését

Elárulta, hogy sikerült VIP belépőt szereznie a Kossuth téri szentmisére, ahogy erről a budapestkörnyéke.hu is írt, alaposan fel fogja fordítan ia budapestiek életét. Így ha minden igaz, alig 20 méterről láthatja majd a pápát. Azt is elmondta, hogy annak ellenére sikerült neki ez, hogy egyébként református, de hite szerint hithű katolikus.

A következő kérdést már nem hallotta

A zenész később is vissza-visszakérdezett, de azért tudott válaszolni a kérdésekre. Arról is beszélt, hogy miért tartja fontosnak Ferenc pápa magyarországi látogatását.

Aztán a pápával való találkozásról beszélt

„Izgalommal várom a dolgot, mert mégiscsak ő van a legközelebb az Úristenhez. Bár úgy gondolom, hogy én nélküle [a pápa nélkül] is tudok kommunikálni vele [Istennel]…

A teljes beszélgetést itt lehet visszanézni

Erre a linkre kattintva lehet a beszélgetést végignézni

Legutóbb akkor írtunk róla, amikor lefújták a koncertjét

Két koncertet is bevállalt Nagy Feró néhány napon belül. A rajongók nem bánták volna a duplázást, az egyik helyszín azonban nem kért ebből, és az utolsó pillanatban lemondta a fellépést.

Sűrű programra készült

Sűrű hétvégére készült Nagy Feró és az idén 45. szülinapját ünneplő zenekara: pénteken a Barba Negrában lett volna fellépésük, hétfőn, azaz május 1-jén pedig a Tabán Fesztiválra várják őket. Utóbbinak állandó vendégei, immár húsz éve visszatérő fellépői a rendezvénynek.

Hirtelen bejelentés

A rajongók nem bánták volna a duplázást, a Barba Negra annál inkább. Bár néhány napja még a hivatalos Facebook oldalukon kedvezményes jegyárral hirdették a koncertet, hétfőn azonban bejelentették: elmarad.

Mást adtak volna elő

A Kossuth-díjas zenészt meglepte a döntés, hiszen ő végig korrekt akart lenni, nem szerette volna egyik helyszínt sem cserben hagyni: „Teljesen más tematikát, látványvilágot terveztünk a két fellépésre, természetesen más dalokat is adtunk volna elő” – mondta el a Ripostnak Nagy Feró.

A BudaPestkörnyéke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Kiemelt fotó: MTI/Kovács Attila