Mintegy hét kilogramm marihuánát találtak a rendőrök egy taxiban Gyál külterületén – közölte a Budapesti Rendőr-főkapitányság szombaton a police.hu honlapon.

Kábítószer-kereskedő és taxisofőr

A közlemény szerint egy kábítószer-kereskedő a taxisofőr jelenlétében az autó csomagtartójába pakolta a drogot Gyál külterületén egy ipari parknál lévő erdős területen. A két férfit elfogták – írja a MTI.

Vecsésen él

A 33 éves budapesti férfi, a díler lakásán további 178 gramm marihuánát, nagy mennyiségű kábítószergyanús anyaggal szennyezett műanyag tasakot, valamint készpénzt foglaltak le.  

EZ IS ÉRDEKELHET!

Késsel fenyegette az eladót a trafikrabló aztán belemarkolt a kasszába és elvitte a pénzt

Kihallgatták

A dílert jelentős mennyiségű kábítószerre elkövetett kábítószer-kereskedelem bűntette, míg társát bűnsegédkénti elkövetés gyanúja miatt hallgatták ki gyanúsítottként.

Szentesen drogtermesztőre csaptak le

LikeNews is megírta, hogy A Szentesi Rendőrkapitányság munkatársai egyebek mellett 38 tő kendert és csaknem 8 kilogramm növényi törmeléket foglaltak le egy helybeli férfitól.

EZ IS ÉRDEKELHET:

Engedély nélkül ásták el a Szadai Szafari Park elpusztult elefántjainak tetemeit

Sírva gyászolják gyermekei a férfit, aki a “Bika” nevű drogtól halt meg

A LikeNews írt róla, hogy teljesen összetört a családja annak a négygyermekes apának, aki a múlt hét csütörtökön vesztette életét, miután vélhetően bika nevű drogot szívott. A 27 éves Heves megyei férfi azonnal rosszul lett, már a mentősök sem tudták újraéleszteni.

FRISS!

Maffiamódszerek Érden: Felgyújtottak két halottaskocsit, a polgármester szerint elődje uralkodásának szimbóluma ez a bűncselekmény

Kiemelt kép: Illusztráció