A BudapestKörnyéke is beszámolt róla, hogy Pécsi Ildikó december elején, 80 éves korában elhunyt. A Kossuth-díjas színésznő már régóta betegeskedett, férje halála után szinte már el sem hagyta otthonát.

Gödöllői otthonában hunyt el

Ahogy azt korábban megírtuk a színésznő december 5-én, gödöllői otthonában hunyt el, hosszú betegeskedés után. A színésznő még a nyáron vesztette el a férjét, ezt képtelen volt feldolgozni. A BudaPestkörnyeke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Júliusban halt meg a férje

Mint ismert Szűcs Lajos súlyos betegsége után júliusban hunyt el. A színésznő nagyon rosszul viselte férje halálát. Azóta szinte ki sem mozdult otthonról, állandó felügyeletet igényelt.

A Budapest és Környéke hírportált az erősebb napokon már százezrek olvassák. Olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint a Telex, Origo, Index, Blikk, az RTL és a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most te is minket olvasol! A legfrissebb cikkeinket ide kattintva éred el!

Májusban volt 80 éves

A színésznő májusban lett 80 éves. Születésnapján Gödöllő városa is szerette volna felköszönteni, de a koronavírus miatt elmaradt az ünneplést.

Szeptemberben ünnepeltek volna

„Most úgy néz ki, legkorábban ősszel tudjuk megtartani az eseményt a Gödöllői Királyi Kastélyban. Szeretnénk, ha barátok, pályatársak és rajongók is jelen lehetnének, és egy kis műsorral is készülünk majd” – mondta akkor Péterfi Csaba, a vezetőség kommunikációs igazgatója.

Különös dologra lettek figyelmesek a művésznő szomszédai

Most pedig különös dologra lettek figyelmesek azok, akik a tavaly decemberben elhunyt Pécsi Ildikó impozáns, gyönyörű kerttel rendelkező gödöllői házának közelében laknak! – írja a Ripost.

Bútorszállítók

A környék csendjét olykor-olykor bizony bútorszállító kisteherautók hangja zavarja meg, ami elég egyértelműen utal arra, hogy a Kossuth-díjas színésznő fia, Szűcs Csaba már elkezdett megválni néhai édesanyja becses dolgaitól.

Több bútort is elvittek

„Megmondom őszintén, meglepett, amikor észrevettem, hogy gyakran állnak meg bútorszállító autók a kertkapu előtt. Valami nagy mozgolódás van mostanában, több bútort is elvittek, de annyira nem akartam beleütni az orrom, hiszen nem tartozik rám. Nagy tisztelője voltam Ildikónak, mélyen lesújtott a halálhíre, természetes, hogy érdekel, mi lesz például a gödöllői ház sorsa” – mondta a lapnak egy gödöllői lakos, aki közel lakik a színésznő házához.

Több végrendelete is volt

Korábban a LikeNews.hu hírportál számolt be róla, hogy Pécsi Ildikónak több titkos végrendelete is volt. Mint írták a legendás magyar színésznőről már korábban is kiderült, hogy annak ellenére, hogy egy szem fia volt, aki törvényesen örökölhetne mindent, ő és férje mégis végrendelkeztek, ám most fény derült rá, hogy Pécsi Ildikó nem csak egy testamentumot hagyott hátra. Azonban kérdés: mit rejthet ez a bizonyos második végrendelet, és vajon ki az örökös?

Ezt örökli

Annyi biztos, hogy az örökös a gödöllői ház mellett megkapja azt a budai, Cseppkő utcai lakást is, ami már számtalanszor szerepelt a címlapokon.

Címlapokon

Méghozzá azért, mert ez volt az a lakás, amiből éveken át tartó bírósági csatározás után 2019 májusában kilakoltatták Pécsi unokáját, Csabikát. Hozzá kell tennünk, hogy a színésznő viszonya később rendeződött az egyetemista fiúval, sokáig a temetőbe is együtt jártak Ildikó férjének sírjához. A BudaPestkörnyeke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Kiemelt kép: Pécsi Ildikó – Forrás: ATV