Sztrókot kapott a legendás magyar színész: kórházba került a 95 esztendős Baranyi László. A Família Kft. egykori sztárja napok óta nem érezte jól magát, végül úgy döntött, orvoshoz fordul, tudta, valami nincs rendben.

Nem érezte jól magát

Baranyi László hétfő óta fekszik kórházban. A színművész napok óta nem érezte jól magát, végül úgy döntött, orvoshoz fordul, tudta, valami nincs rendben. Nagy volt az ijedtség, de már sokkal jobban van, megkapta a megfelelő kezelést, vár rá még néhány vizsgálat, de alig várja, hogy haza engedjék. Az utóbbi időben több problémája is volt az egészségével, bizakodó, hogy több baj nem fog történni. A BudaPestkörnyeke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Hétfő óta fekszik a kórházban

„Kisebb sztrókot kaptam. A fél arcom lebénult, a beszédközpontom sérült, és nem tudtam rendesen beszélni. Három hete éreztem, hogy valami nincs rendben, csak húztam az időt, mert féltem, hogy mi fog kiderülni. Sajnos még nem tudom, mikor engednek haza, de már sokkal jobban vagyok” – mondta a legendás művész.

HOPPÁ! A forgalmas napokon már 300 ezren olvastok minket! Ezzel Magyarország Top 15 hírportálja közé került a BudaPestkörnyéke.hu! Olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint az Origo, Index, Telex, Hvg, Blikk, 24.hu vagy az RTL KLUB és a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most Te is minket olvasol! Részletek itt.

„Nagyon megijedtem”

 „Káprázott a szemem, nem tudtam beszélni, szakaszosan elment a beszédhangom, de csak úgy fél percig tartott. Szegény nejem, és bevallom férfiasan én is nagyon megijedtem, azt hittem, itt a vége” – tette hozzá a Borsnak.  

„Jó kezekben vagyok”

„Vasárnap aztán újra előjött, de már sokkal erősebb volt, és az arcom is nehezebben rendeződött vissza, ezért döntöttünk úgy, hogy orvoshoz fordulok. Szerencsére öt percre lakunk a kórháztól és átsétáltunk Klára asszonnyal. Ahogy beértem zakóban, már kísértek is a kórterembe. Infúziós kezelést kapok, jó kezekben vagyok, már a hangom is visszajött” – fejezte be az ijesztő történetet.

Még nem százszázalékos

A szépemlékű Família Kft sztárja szerencsére most már jobban van, hangján, beszédén már semmi sem érezhető, ennek ellenére még mindig nem érzi magát százszázalékosnak.

Még nem engedték haza

„Nemrég vettek vért, úgy volt, hogy holnap hazamehetek, de egyelőre bent kell maradnom, további vizsgálatok várnak rám. Az étvágyam egyébként nagyon jó, és most különösebben nem érzek semmit, inkább éjjel az ujjaim hegyén érzek zsibbadást” – fűzte hozzá a lapnak.

Imádják a szobatársai

Baranyi László június 14-én lesz 96 éves. Most szobatársait szórakoztatja történeteivel, és nagy öröm számára, hogy sokan emlékeznek a Família Kft.-re.

Súlyosan megsérült

A BudaPestkörnyéke.hu februárban írt arról, hogy tavaly ősszel mentő vitte kórházba a művészt, aki egy forgatásra igyekezett, de megbotlott és elesett. Az esés miatt betört a feje, a válla pedig súlyosan megzúzódott.

Elveszítheti a kezét

„A baleset óta eltelt több mint négy hónap, és azt nem mondom, hogy nem javult az állapotom, de a vállammal és a térdemmel természetgyógyászhoz járok. Azt mondta, muszáj mozgatni, hogy ne tokosodjon be, ellenkező esetben elveszíthetem a bal kezemet” – mondta akkor a színész. A BudaPestkörnyeke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Kiemelt kép: Baranyi László. Fotó: Youtube.