Egy kutyáját sétáltató fiú végignézte azt a tragédiát, amely kedd este történt Újpalotán. Egy asszony a Páskomliget utcában lévő ötödik emeleti lakásának ablakából ugrott ki. A mentők már nem tudták megmenteni az életét.

Tragédia a 15. kerületben

Amint arról a BudaPestkörnyeke.hu is beszámolt, rettenetes tragédia történt karácsony után egy nappal Budapesten, a 15. kerületben. Kedd este Újpalotán, a Páskomligeti utca és a Sárfű utca sarkán lévő tízemeletes ház ablakából kiugrott egy ember. A szomszédok információja szerint egy idős nő vetette magát a mélybe a panelház 5. emeletéről. 

Meghalt az asszony

A környéket ellepték a rendőrök és a mentők, de az idős nő életét már nem tudták megmenteni. Az asszony a helyszínen meghalt.  A BudaPestkörnyéke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

HOPPÁ! A forgalmas napokon már 300 ezren olvastok minket! Ezzel Magyarország Top 15 hírportálja közé került a BudaPestkörnyéke.hu! Olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint az Origo, Index, Telex, Hvg, Blikk, 24.hu vagy az RTL KLUB és a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most Te is minket olvasol! Részletek itt.

Megszólalt a rendőrség

 “A halálesettel kapcsolatban idegenkezűség, bűncselekmény gyanúja nem merült fel, a rendőrség közigazgatási eljárásban vizsgálja a haláleset körülményeit.” – írta a BRFK az ittlakunk.hu-nak.

Egy fiú végignézte az esetet

A helyi, zárt Facebook-csoportot elárasztották a kommentek, ugyanis mindenkit megviselt a tragédia. Többen azt találgatták, vajon mi vezetett a végzetes tettig. Az egyik hozzászóló szerint egy kutyát sétáltató gyermek szeme láttára történt minden.

Lánya miatt tehette

Egy másik kommentelő, aki az áldozat egyik ismerősének vallotta magát, azt írta, hogy egy családi konfliktus vezetett a mostani borzalmakhoz. Elmondása szerint az anya nagyon sokáig harcolt a lányáért, de már nem volt ereje tovább küzdeni, így feladta.

Tragédia Újpalotán

Tavaly augusztusban, szintén a 15. kerületben, szintén egy tízemeletes ház hetedik emeletéről egy férfi ugrott ki. A 37 éves férfi a helyszínen meghalt.

Tragédia Kőbányán

Egy hónappal ezelőtt egy 44 éves férfi ugrott le a KöKi Terminál tetejéről. A férfi nem élte túl a zuhanást. A rendőrség szerint ennél az esetnél sem merült fel a bűncselekmény gyanúja.

„Már nem volt mit tenni”

„Ott voltam helyszínelés folyt, amikor láttam a fekete zsákot, onnan tudtam, nincs mit tenni” – írta egy hozzászóló a közösségi oldalon az események után. „Szomorú ez az egész, lehet, hogy kilátástalan volt az élete és sajnos ezt utat választotta” – írta egy másik kommentelő.

Siófokon is hasonló eset történt

A Kékvillogó.hu írt arról, hogy nem baleset történt, hanem öngyilkos akart lenni az az 50 év körüli férfi, aki kiugrott a siófoki bevásárlóközpont teraszáról szintén november végén. A BudaPestkörnyéke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Van segítség!

Ha Ön vagy valaki a környezetében krízishelyzetben van, hívja mobilról is a 116-123-as ingyenes lelkielsősegély-számot, vagy keresse fel a www.ongyilkossagmegelozes.hu oldalt!

Kiemelt kép: illusztráció