Ma egy éve halt meg Gesztesi Károly. A színész vezetés közben lett hirtelen rosszul, a Nyugati Pályaudvar közelében. Életét már nem tudták megmenteni. Gesztesi Károly több mint 10 évet élt Budakalászon, itt helyezték végső nyugalomra.

Gesztesi Károly halála

Gesztesi Károly  tavaly januárban, Budapesten  a Nyugati pályaudvar közelében, a Ferdinánd hídnál vezette autóját, amikor vezetés közben rosszul lett, infarktust kapott. Kocsijával félreállt, ám hiába jött gyorsan a segítség és próbálták 50 percen keresztül újraéleszteni a színészt, az orvosok nem jártak sikerrel.

Nagyobbik fia a helyszínre igyekezett

Mint korábban a LikeNews is megírta a baleset helyszínéről este háromnegyed hatkor szállítottak el a színész holttestét, nem sokkal azután, hogy fia, Máté megérkezett a helyszínre. A fiatal színész érthetően sokkos állapotban volt, tartotta magát, nem omlott össze, de látszott, hogy nem akarja elhinni a híreket. A rendőrök tájékoztatták őt a tragédia részleteiről, majd elhagyta a helyszínt. Nem volt elég ereje, hogy megnézze szeretett édesapja holttestét.

A Budapest és Környéke hírportált az erősebb napokon már százezrek olvassák. Olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint a Telex, Origo, Index, Blikk, az RTL és a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most te is minket olvasol! A legfrissebb cikkeinket ide kattintva éred el!

Liptai Claudia szerint lányuk sosem heveri ki

A néhai színész korábbi felesége, Liptai Claudia azt mondja, közös lányuk, Panka próbálja túltenni magát a tragédián, ám a műsorvezetőnő azt gondolja, ezt a veszteséget sohasem heveri ki.

A mai napig nem hiszi el, ami történt Gesztesi Károllyal

„A mai napig nem hiszem el, ami történt, még most is csak élő emberként tudok Karcsira gondolni. Nagyon sokszor eszembe jut, hogyan tudnám visszatekerni az idő kerekét arra a napra. Kézen fognám és bevinném őt egy kórházba, hogy jó alaposan kivizsgálják. Még most is borzalmas belegondolni, milyen fájdalmat okozott az elvesztése az én kislányomnak és a testvéreinek” – mondta nemsokkal volt férje halála után a színésznő a Story magazinnak.

Imádta Budakalászt

Gesztesi Károlyt nemcsak családja, kollégái és barátai gyászolták, hanem gyászolt Budakalász is. A színész még Liptai Claudiával költözött a Budapest melletti városba, aktívan részt vett a település életébe.

A budakalásziak büszkék voltak Gesztesi Károlyra

„A Pest megyei városban mindenki büszke arra, hogy a néhai művész a tőszomszédságukban lakott, ráadásul mindig örömmel fogadták, amikor részt vett Budakalász hivatalos rendezvényein. Bármikor, ha szóba került, Gesztesi Károly szeretettel beszélt a számára otthont adó településről, amely a városi könyvtár Facebook-oldalán emlékezett meg róla” –így emlékeztek az 56 éves korában elhunyt színészre a város vezetői.

Budakalászon temették el

A színészt Budakalászon, teljes titokban, szűk családi körben temették el. Temetésére csak a meghívott emlékezők mehettek el. Gesztesi Károly fejfáján az a mondat látható, amit Németh Sándor, a Hit Gyülekezetének alapítója üzent Gesztesinek a tragédia után: “Viszontlátásra az Úr napján.”

Sírja a házára néz

A budakalászi temetőn belül olyan helyen nyugszik a színész, ahonnan egykori háza is látszik. A színész egy luxusingatlanban élt, amelyben két lakrész található.

El akarták adni a házat

Az ingatlant a színész 5 gyermeke közösen örökölte. Gesztesi Károly halála után meghirdették a házat, amelyet 210 millió forintért akartak eladni. Később 189 millióra mérsékelték az árat. Azonban a járvány kitörése után visszavonták a hirdetést. Jelenleg Gesztesi Károly egykori felesége él az egyik lakrészben.

Kiemelt kép: Gesztesi Károly – Forrás: TV2