Először szólalt meg annak a balerinának a vőlegénye, aki súlyosan megsérült a Jókai utcai házomlásban. Niki jelenleg is kórházban van, kerekesszékkel közlekedik, de bízik a csodában, hogy felépül. Benjamin a TV2-nek adott interjújában azt mondta, nagyon szeretne elbeszélgetni a felelősökkel.

Házomlás a Jókai utcában

Amint arról korábban beszámoltunk, leomlott Terézvárosban az egyik ház negyedik emeleti falrésze. A baleset után egy súlyos és három könnyű sérültet vittek kórházba a mentők. A Jókai utcai legsúlyosabb sérültje az Budapesti Operettszínház egyik balerinája volt. Niki barátjával éppen a színházba, egy próbára tartott, amikor a ház fala a Jókai utcára omlott.  A BudaPestkörnyeke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Kómában volt

Niki többek közt súlyos koponya – és gerincsérülést szenvedett. Állapota olyan súlyos volt, hogy több napig mesterséges kómában tartották, hosszú ideig nem lehetett tudni, hogy valaha lábra tud-e állni. A balerinát megműtötték, ezután a rehabilitációs intézetbe került.

A Budapest és Környéke hírportált az erősebb napokon már százezrek olvassák. Olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint a Telex, Origo, Index, Blikk, az RTL és a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most te is minket olvasol! A legfrissebb cikkeinket ide kattintva éred el!

Jótékonysági est

Szeptember 17-én vőlegénye a kórházban megkérte meg a kezét. A férfi most a TV2 Tények Plusznak beszélt arról, hogy van most a menyasszonya. Benjamin elmondta, hogy december 5-én jótékonysági gálát szerveznek a fiatal nő javára. A tervek szerint a rendezvényen Nikolett is ott lesz, és melynek bevételét az ő és családja támogatására ajánlják fel.

Így nézett ki a Jókai utca a házomlás után

Forrás: BudaPestkörnyeke.hu

Találkozna a felelőssel

„Nagyon szeretnék találkozni a felelőssel, megtanítanám neki bepelenkázni a menyasszonyomat, hogy nézze meg, ez milyen érzés. Aztán elbeszélgetni vele a négy fal között” – mondta Benjamin.

Haragot érez

Majd így folytatta: „Egy dolgot érzek: haragot. Niki azt mondja, hogy értem él, de szerintem mindenki ugyanilyen fontos ebben a helyzetben. A menyasszonyom állapotáról nem is szeretnék és nem is tudok részletesebb információt”.

Nem tudott visszamenni a lakásba

Benjamin azt mondta, a lány szeretne felépülni, ennek érdekében pedig mindent meg fog tenni. A férfit annyira megviselte a házomlás és menyasszonya súlyos sérülése, hogy hetekig nem tudott visszamenni a közös lakásba, ahonnan a tragikus napon elindultak próbára a Budapesti Operettszínházba.

Naponta látogatja

A fiatal művész azt mesélte, hogy Niki azt mondja neki, hogy miatta él. „De mindenki nagyon fontos ebben a történetben. Mindenki egy csónakban evez, és mindenki napi szinten hozzátesz ahhoz, hogy ő fel tudjon épülni. Neki biztosan nagy inspiráció, hogy várja kint egy fiú” – mondta Babácsi Benjámin, aki most is naponta látogatja menyasszonyát.

Helyszíni felvétel

Forrás: BudaPestkörnyeke.hu

Felkelni is fáj

„Hazudnék, ha azt mondanám, hogy nem fáj minden nap felkeni és csinálni, de azt gondolom, hogy jót tesz, ha itt vagyok, mert kiszakadok így a valóságomból picit.” A férfi azt mondja, haragot érez, és ha kártérítést nem is kapnak, azt elvárja, hogy a felelős megkeresse őket.

80 művész lép fel

A december 5-i jótékonysági est címe az „Érted táncolunk” – nevet kapta. Az esten 14 társulat közel 80 művésze lép fel. Az előadásra pár nap alatt elfogytak a jegyek. Az ötlet Gallai Zsolt balettművészhez fűződik, rendezője pedig Apáti Bence, az Operettszínház balettigazgatója. A BudaPestkörnyeke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Kiemelt kép: Niki és Benjamin eljegyzése – Forrás: Budapesti Operettszínház, Somai Valér