Elvesztette uralmát a sofőr a Suzuki felett, nekirongyolt a téglakerítésnek és nagy rombolást végzett Csepelen.

Megtörtént a baj

Vasárnapról hétfőre virradó éjszaka, fél kettő körül egy fiatal férfi által vezetett Suzuki Swift típusú személygépkocsi Budapest 21. kerületében, a Szent István úton igyekezett a Hollandi út irányába, aztán megtörtént a baj. A BudaPestkörnyeke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Rombolt a Suzuki

A Budapest és Környéke hírportált az erősebb napokon már százezrek olvassák. Olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint a Telex, Origo, Index, Blikk, az RTL és a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most te is minket olvasol!

Elvesztette uralmát

Egy jobbra ívelő kanyart követően a sofőr eddig ismeretlen okból elvesztette uralmát a járműve felett, ennek következtében a Szent István út – Iszalag utca kereszteződésben felhajtott a járdára, illetve az ott található füves területre. 

Szinte átment a falon

Kőkerítésnek csapódott

Azonban a Suzuki ettől sem lassult le, és nagy sebességgel a sarkon álló, felújítás alatt álló ház kőkerítésébe csapódott, amelyet egy szakaszon teljesen lerombolt.

Téglák a szélvédőn

Megsérült az utas

A sofőr és szintén fiatal férfi utasa nem szorultak be, saját erejükből el tudták hagyni a roncsot, ezzel kapcsolatban az Országos Mentőszolgálat kommunikációs munkatársa kérdésünkre elmondta, hogy a helyszínre riasztott mentőegység két fiatal férfit könnyebb sérülésekkel szállított kórházba. A Budapesti Rendőr-főkapitányság viszont arról adott tájékoztatást, hogy a baleset során az utas súlyos sérülést szenvedett. A BudaPestkörnyeke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Leomlott a kerítés

Összetört a Suzuki eleje

Fotók: BudaPestkörnyéke.hu/G.K.