A közelmúltban jelentették be, hogy a Korda György-Balázs Klári duó 2024-ben Aréna koncertet ad, Korda 85 néven. A napjainkban is igen népszerű előadóművészek végigdolgozták a nyarat és már készülnek az újabb kihívásokra. Balázs Klári elárulta: jó érzés néha otthon lenni és kikapcsolódni.

Másodvirágzás

Balázs Klári és Korda György 42 éve házasok. A házaspár karrierje a második virágzását éli, fesztiválok nagyszínpados fellépőinek számítanak és rendre telt ház előtt szerepelnek. A pihenés is fontos már számukra, Balázs Klári saját bevallása szerint nagyon szigorúan fogja a férjét, mindent megtesz azért, hogy az énekes minél tovább élhessen erőben és egészségben. A BudaPestkörnyéke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

„Szórakoztatunk”

 „Mi az egész életünket így éltük le, és most is ezt tesszük: szórakoztatunk. Gyuri már 65 éve, én „csak” negyven éve állok mellette a színpadon. De az az igazság, hogy most egy kicsit tényleg fáradtak vagyunk így év vége felé, és még csak most jön a java. A Csináljuk a Fesztivált! forgatásai nemsokára indulnak, ahol ismét benne leszünk a zsűriben” – mondta Balázs Klári

A Budapest és Környéke hírportált az erősebb napokon már százezrek olvassák. Olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint a Telex, Origo, Index, Blikk, az RTL és a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most te is minket olvasol!

Meccsnézés és főzés

„Nagyon szeretjük a napjainkat, de nem mondom, hogy nem esik jól néha itthon lenni. Nálunk egy itthon töltött nap is kész nyaralás! A férjem meccset néz, én főzök” – tette hozzá.

Női klubot alapított

A Korda György-Balázs Klári duó 2024-ben Aréna koncertet ad, de másban is gondolkodnak. Klári egy új Facebook-oldalt hozott létre magának, ahol főként hölgyekkel tartja majd a kapcsolatot. Lényegében egy női klubot alapított.

Elárulja a titkot

„A hölgyek sokszor kérdeznek bennünket, hogy mi a titkunk Gyurival. Személyesebb témában is sok levelet kapunk, a házasságunkról, magánéletünkről, sokféle témában. Miután az oldalunkat sokszor megbecstelenítették már, több visszaélés is történt, ezen az új oldalon kezdjük tehát újra” – árulta el az énekesnő a Borsnak

Több mint 500 dalt énekelt

Korda György 66 éve van a pályán, ezalatt az idő alatt több, mint 500 dalt énekelt, amiből legalább 100 sláger.  Magyarországon nincs is még egy előadó, aki ilyen statisztikával rendelkezik. 

Nem befejezett az életművük

„Nem érezzük még befejezettnek az életművünket. Azt gondolom, hogy aki azt mondja, hogy életműkoncertet ad, az befejezett valamit, az lezárta, kész, vége. Mi viszont Klárival úgy érezzük, hogy még a jövő évi koncertünk után is lesz mit mondanunk a közönségüknek, lesznek még újragondolt régi dalok, vagy akár újak is. Azok is az életművünkhöz tartoznak majd. Ezért mondom, hogy még nincs vége” – nyilatkozta a Borsnak Gyuri bácsi.

Egy pad a nagy álma

„Tudják, hogy mikor mondom azt, hogy be lesz fejezve az életművünk? Akkor, ha a Liszt Ferenc reptér valamelyik terminálján áll egy pad, azon pedig két viaszbábú. Klári és én. Akkor megtörtént velünk tényleg minden, ami megtörténhetett” – tette hozzá. A BudaPestkörnyéke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Kiemelt kép: Korda György és Balázs Klári. Fotó: Facebook