Nagy erőkkel keresnek a rendőrök egy 14 éves lányt Budapesten. Nikoletta már napok óta nem adott magáról életjelet.

A 19. kerületből tűnt el

A Budapesti Rendőr-főkapitányság 19. Kerületi Rendőrkapitányság eljárást folytat az ismeretlen helyen tartózkodó Kertész Nikoletta Gina ügyében. A BudaPestkörnyeke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Napok óta nem ad életjelet

A rendelkezésre álló adatok szerint a 14 éves lány 2023. április 28-án 19. kerületi otthonából ismeretlen helyre távozott, a rendőrök jelenleg is keresik.

HOPPÁ! A forgalmas napokon már 300 ezren olvastok minket! Ezzel Magyarország Top 15 hírportálja közé került a BudaPestkörnyéke.hu! Olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint az Origo, Index, Telex, Hvg, Blikk, 24.hu vagy az RTL KLUB és a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most Te is minket olvasol! Részletek itt.

Személyleírása

Kertész Nikoletta Gina körülbelül 165 centiméter magas, haja hosszú, sötétbarna, szeme színe barna, derül ki a rendőrségi közleményből.

Fotón az eltűnt lány

Ezt kéri a rendőrség

 A Budapesti Rendőr-főkapitányság 19. Kerületi Rendőrkapitányság kéri, hogy aki a 14 éves lány tartózkodási helyéről információval rendelkezik, akár névtelensége megőrzése mellett tegyen bejelentést a nap 24 órájában elérhető, 06-80-555-111-es Telefontanú zöldszámán, illetve a 112-es díjmentes segélyhívó számon.

Holtan találták az eltűnt dorogi apukát

Amint azt a BudapestKörnyéke.hu is megírta Istvánt rengetegen keresték, ugyanis napok óta nem adott magáról életjelet. Felesége korábban azt írta, hogy felszállt a vonatra, hogy elinduljon dolgozni a fővárosba, azonban sosem ért oda. A felesége az internet segítségével kezdte keresni a férjét, ám információk szerint az édesapára holtan találtak rá.

Ha segítség kell

Ha Ön is úgy érzi, segítségre lenne szüksége, tárcsázza a krízishelyzetben lévők részére rendszeresített, ingyenesen hívható 116-123-as telefonszámot, akár mobiltelefonról is! A BudaPestkörnyeke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Ez is érdekelhet:

Holtan találták az eltűnt dorogi édesapát

Kiemelt kép: Az eltűnt lány – Forrás: police.hu