Ostobának titulálta az őt interneten visszautasító nőket, az összes vloggert pedig tehetségtelennek nevezte Alekosz Palikék Világa by Manna Hová tűnt? című adásában.

Sértegette a nőket

A valóságshow-hős többeket többször is sértő megjegyzéseket tett a nőkre, ebből meglehetősen parázs vita alakult ki a Palikék Világa by Manna Hová tűnt? című adásában.

Budapest mellett lakik

Az Érden lakó Nagy Alekosz ugyanis kijelentette, akkor ő maga is egy ostoba nő, ugyanis szerinte mindig ki kell állni amellett, akit bántanak. A BudaPestkörnyeke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

HOPPÁ! A forgalmas napokon már 300 ezren olvastok minket! Ezzel Magyarország Top 15 hírportálja közé került a BudaPestkörnyéke.hu! Olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint az Origo, Index, Telex, Hvg, Blikk, 24.hu vagy az RTL KLUB és a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most Te is minket olvasol! Részletek itt.

Tényleg görög, de ezért csúfolták

Gyermekkorában sokat csúfolták görög származása miatt, mégis a nőkről úgy fogalmazott , aki azt írta neki vissza az interneten, hogy bocsi, nem egymást keressük az egy ostoba nő.

Fura csajozási szokás

Az egykori ValóVilág szereplő elárulta, hogy sokan írhattak neki ilyet, mert napont 2000-2500 lányra is ráírt egy időben az interneten.

Szerintünk rosszul látja

A médiáról is osztotta az észt, szerint a televízióé a jövő, az online tér semmit nem ér. “Az összes YouTuber tehetségtelen és koldulja a nézettséget és a szeretetet”. Ennek ellentmondanak a nézői szokások, de ezt már mi tesszük hozzá.

Már 2017-ben is igaz volt

A fiatalok háromnegyede szokott gyakran nézni online filmeket, és ugyanennyien vannak, akik gyakran szoktak online hallgatni zenét. A kedvenc sorozataikat a fiatalok már elsősorban – tízből négyen – az interneten nézik (42%), mindössze a diákok negyede (26%) szokta ezt a tévében követni, míg minden harmadik tanuló mindkét eszközt használja e célra – áll egy 2017-es tanulmányban.

A műsor

Szürreális videó

Noha a mai beszélgetés a rajtam kívüli YouTube szereplők humánus hozzáállásának az okán elég unalmasan indult, de én természetesen mindig és minden körülmények között meghúzom a váratlant – ezzel ajánlotta a videót saját oldalán.

Így kommentálta, hogy állítólag megfigyelték

Címlapfotó: Nagy Alekosz Facebook-oldala.